De mooiste galaschoenen

De mooiste galaschoenen

Door Carolien

Of je nu een gala hebt als afsluiting op je eindexamens, als feestje van de studentenvereniging of een andere aangelegenheid; mooie, comfortabele galaschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit.

Comfort staat op de eerste plek

Door het enorme aanbod mooie galaschoenen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ga je voor een open model met leren bandjes? Ga je voor een gesloten model van suéde? Of wordt het toch zilver? Ga je voor een dunne, elegante naaldhak of wordt het misschien toch een meer solide hak? Het is belangrijk om comfort voorop te stellen bij je keuze. Heb je nog niet zo veel ervaring met op hakken lopen als Fred van Leer? Geen probleem! Begin eenvoudig en kies voor een blokhak of een sleehak. Ben je wel al comfortabel op hakken? Ga dan gerust voor een hogere hak. Vergeet niet dat je de hele avond comfortabel wilt kunnen dansen met je galaschoenen, dus speel het safe. Zo zul jij niet al de eerste paar uur bij de dames met pijnlijke voeten komen te zitten en kun je je de hele avond concentreren op de muziek en de gezelligheid.

Pumps: stijlvol en comfortabel

Met pumps zit je altijd goed; ze zijn sierlijk, modieus en hebben vaak een relatief lage, brede hak waardoor je er makkelijker mee kunt lopen. Hiermee zijn pumps bij uitstek geschikt wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met lopen op hakken, of hoge hakken simpelweg niet fijn vindt. Pumps zijn er in vele vormen, maten, kleuren en materialen waardoor er voor elke jurk wel een mooi paar te vinden is. Luxe leer met een decoratief strikje, siervol suéde in verschillende kleuren van grijs tot felrood, een open sandaal model met leren bandjes of een model waarbij de hak doorloopt onder de voet voor meer ondersteuning. Ook als je wél voorkeur hebt voor een hoge hak, maar liever geen naaldhak, zijn er pumps te vinden die de perfecte, stijlvolle oplossing bieden. Bekijk en vergelijk de uitgebreide selectie pumps.

Naaldhakken: prachtige, sierlijke eyecatchers

Wanneer je comfortabel bent op naaldhakken gaat er een wereld aan extra opties voor je open. Naaldhakken zijn door de dunne hak lekker licht en ogen heel sierlijk. Met naaldhakken onder een prachtige jurk creëer je echt een wauw-effect waarmee je ongetwijfeld nagekeken zult worden op de rode loper! Gala schoenen met naaldhakken zijn er, net als pumps, in vele verschillende vormen, kleuren en materialen. Ga voor een stijlvolle, strakke look door te kiezen voor een open zwarte schoen met alleen een enkel- en teenbandje, of kies voor elegant suéde dat sluit over de tenen en de bodem van de voet. Of je nu voor zwart, zilver of glitter gaat: op prachtige naaldhakken laat je je vrouwelijkheid stralen en maak je ongetwijfeld indruk. Bekijk en vergelijk de uitgebreide selectie hoge hakken.