DIY: Mouseflats

15-03-2012 reacties

Jullie hebben ze vast al vaker voorbij zien komen, de mouseflats. Ze zijn al een tijdje op de markt maar sinds afgelopen jaar zijn ze pas echt populair! We spotten de flats bij Beyoncé en haar dochtertje Blue Ivy. Zo moeder, zo dochter!

 

Bekijk hier de foto’s van Beyoncé en haar dochtertje Blue Ivy. Naast Beyoncé zijn ook andere celebs als Emma Watson en Mischa Barton en fashionblogger Chiara Ferragni van The Blonde Salad fan van de Marc by Marc Jacobs mouseflats. 

 

Marc Jacobs mouseflats

 

Het prijskaartje van de schatjes ligt wel wat aan de hoge kant, ze zijn er namelijk vanaf € 155 en op Mywardrobe.com kun je de goude glitter flats bestellen voor € 261,80. Gelukkig zijn er veel D.I.Y.'s te vinden waar je voor een veel lagere prijs jouw eigen cute mouseflats kunt maken! Hieronder hebben we er eentje van Lickmycupcakes.com.

 

diy mouseflats

 

1. Verzamel de benodigdheden: vilt, naald en draad, hobbylijm en natuurlijk ballerina's!

2. Knip uit het vilt vier oorvormpjes en vier kleinere oorvormpjes in een andere kleur. Plak de kleiner oortjes op de grotere, zoals je ziet op de foto. 

3. Naai een paar steken aan de onderste hoek van de oortjes, waar ze bevestigd worden aan de schoen. Dit is om ze op de juiste plek te houden. Vouw de oortjes op en doe er wat lijm tussen zodat het aan elkaar blijft zitten. 

4. Knip vier witte ogen en 4 zwarte cirkeltjes als pupillen uit. Hier heeft ze ook nog een roze driehoekje als neusje uitgeknipt. 

 

Natuurlijk kun je zelf met andere kleuren en vormen aan de slag. Wat vind jij van de mouseflats? 

Reageer

Nieuwsbrief