Goed doen met je oude schoen

21-03-2012 reacties

Goed doen met je oude schoen, dat klinkt je vast niet onbekend in de oren. Door tijdens de actieweken je oude schoenen in te leveren bij één van de deelnemende winkels doneren de winkels € 0,20 per ingeleverd paar aan KiKa.

Gister werd er een cheque ter waarde van € 155.035,- aan KiKa ambassadeur Hakim Traïda en KiKa fondsenmanager Rien Schimmel overhandigd. Dit bedrag werd vorig jaar tijdens de ´oude-schoenen-inleveractie´ bij schoenenketens Dolcis, Invito, Manfield, PRO en Scapino opgehaald voor het goede doel.

De actie gaat van start op maandag 26 maart en loopt t/m zondag 15 april. Als jij tijdens deze periode bij één van de aangesloten winkels een paar schoenen inlevert ontvang je zelf per ingeleverd paar een kortingsbon van € 10,-, te besteden bij één van de deelnemende winkels.

Dit jaar hebben Intreza.nl en Steve Madden zich ook aangesloten bij het initatief. De winkels hopen weer veel oude schoenen te ontvangen. De kinderen van basisschool de Kinderboom Amsterdam gaven gisteren het goede voorbeeld, wie volgt?

Kijk voor meer informatie hier.

Reageer

Nieuwsbrief