Run op collector's edition Vogue!

21-03-2012 reacties

Dinsdag 21 maart, de dag waar modelievend Nederland op heeft gewacht. De dag dat Vogue bij de abonnees op de mat valt, en dat je een speciale collectors edition bij de Bijenkorf kunt scoren!


Vanaf 10.00 uur ´s ochtends was de voltallige redactie in de Amsterdamse Bijenkorf aanwezig voor een meet & greet. Terwijl alle fashion victims en Vogue fans een collectors edition bemachtigden klonk uit de spiekers het toepasselijke ‘Vogue’ van Madonna. Hoofdredactrice Karin Swerink en Fashion editor at large Fiona Hering signeerden stapels Vogue’s. Maar tijd om kramp in de vingers te krijgen kregen de dames niet, om 11.15 was de collector's edition namelijk al helemaal uitverkocht!

Ondanks de drukte kreeg ik de kans om Karin Swerink een paar vragen te stellen. Stralend vertelde ze vooral erg trots te zijn op de redactie en vond ze het geweldig dat er zoveel mensen aanwezig waren. ‘’Kijk dit nou! Iedereen die hier is! Dit had ik echt niet verwacht. Ik dacht er komen misschien 4 mensen, maar dit? Echt geweldig!’’ Op de vraag waarom ze voor drie modellen op de cover hebben gekozen, antwoordde ze dat het gewoon erg moeilijk kiezen was met zoveel schitterende modellen van eigen bodem! “Je kunt kiezen voor Doutzen of Lara, maar zij staan al op de cover van elk gerenommeerd modeblad. Dat zou dus niet vernieuwend zijn. Daarnaast loopt er zoveel modellen talent rond, dat we gekozen hebben voor deze drie beauties! Er zijn meerdere covers geschoten, maar toen ik deze voor het eerst zag schoten de tranen in mn ogen! ”
 Fiona Hering signeert de collector's editions met trots!

Hoofdredacteur Karin Swerink met Creative director Martien Mellema & natuurlijk werd er ook genoeg lekkers uitgedeeld! 

Deze fashion victims waren er nog optijd bij!


Karin Swerink en Fiona Hering straalden van trots!


Heb jij al een exemplaar bemachtigd of is dit voor jou geen must?


 

Reageer

Nieuwsbrief