Schoenen bestellen, morgen in huis!

Schoenen bestellen, morgen in huis!

Door Carolien

Schoenen bestellen en ze morgen in huis hebben? Last-minute die hakken voor dat feestje scoren? Of ga je op vakantie en blijken je stevige stappers kapot? Toch nog even die babyschoentjes als kraamcadeautje meenemen? Bij Schoenen.nl begrijpen we dat je soms op het laatste moment toch besluit om iets aan te schaffen. Dat doen we immers zelf zo vaak. Dan is het wel handig als je zeker weet dat je nieuwe pumps of laarzen snel worden geleverd. Niets zo treurig als het aantreffen van je mooie sandaaltjes bij thuiskomst van je heerlijke strandvakantie. Daarom hebben wij de "schoenen bestellen morgen in huis" lijst voor je gemaakt. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke shops je met een gerust hart die last-minute koop kunt doen.

Bekijk hier alle damesschoenen >>

Bekijk hier alle herenschoenen >>

Wehkamp - voor 23:00 besteld, morgen in huis

Shop nu bij Wehkamp - Schoenen bestellen morgen in huis Als je nou echt héél laat bedenkt dat je nieuwe schoenen nodig hebt, voor die speciale gelegenheid of voor je vakantie, dan kun je altijd nog bij Wehkamp terecht. En laat die nou ook nog eens heel veel schoenen hebben, score! Bestel je voor 23:00 uur dan wordt je pakket morgen bij je thuis bezorgd, met uitzondering van de zondag. Ook handig, je kunt zelf aangeven wanneer je jouw pakketje het liefst ontvangt. Wij zijn fan!

Bijenkorf - voor 22:00 besteld, morgen in huis

bijenkorf.nlBen je een echte fashionista? Bij Bijenkorf scoor je dé musthaves van dit moment en bewonder je de mooiste designerschoenen. Met chique merken als Givenchy, Guiseppe Zanotti en Santoni of de wat meer betaalbare modemerken als Adidas en Converse kun je hier altijd vinden wat bij je past. Voor zowel dames, heren als kinderen is er een breed assortiment dus ook voor dat last-minute kraamcadeautje geldt: vandaag besteld, morgen in huis!

Sans Online - voor 19:00 besteld, morgen in huis

Shop nu bij Sans Online - Schoenen bestellen morgen in huis Sans heeft niet heel veel schoenen maar de schoenen die ze hebben zijn wel leuk. Voor de heren hebben ze bijvoorbeeld NO-EXCESS en PME legend en voor de dames Tamaris en Walk in the Park. Bestel je schoenen hier op werkdagen voor 19:00 uur en je hebt ze de volgende dag in huis. Pakketjes die op zaterdag voor 17:00 besteld worden, worden op maandag geleverd en bestellingen op zondag worden dinsdag geleverd.

Voorwinden - voor 10:00 besteld, morgen in huis

Shop nu bij Voorwinden - Schoenen bestellen morgen in huis Als je uit de omgeving van Rotterdam komt ben je waarschijnlijk wel bekend met Voorwinden. Maar ook de rest van Nederland maakt eenvoudig kennis met deze winkel dankzij de online shop. De winkel is er voor het hele gezin; dames, heren, kinderen en baby's, er is voor ieder wat wils. Bestel op maandag tot en met donderdag voor 10:00 en je bestelling wordt morgen geleverd. Bestellingen op vrijdag en in het weekend worden dinsdag geleverd.

ASOS - voor 15:00 besteld, morgen in huis

Shop nu bij Asos - Schoenen bestellen morgen in huis Yes! Ook van onze favoriete shop kun je morgen al je schoenen in huis hebben. De levertijd van ASOS is normaal niet zo snel dat je je pakket morgen in huis hebt, maar als je het ervoor over hebt, kan je met bijbetaling van € 15,- zorgen dat je nieuwe juweeltjes de volgende dag op de mat liggen!