Trend shopping: Enkellaarsjes

Ik zou een artikel kunnen schrijven over alleen mijn eigen collectie van deze herfst/ winter musthaves. De enkellaars is nog steeds helemaal hot. We hebben ze weer voor bij zien komen op de catwalk en ook de modebloggers overspoelen ons met de mooiste exemplaren. Heb je nog geen paar enkellaarsjes in je kast staan? No worries, je kunt hier de mooiste boots vinden en meteen in je winkelmandje gooien!

Enkellaarzen met hoge (naald)hak
Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de enkellaars met hak. Hoe hoger de hak hoe beter natuurlijk. Je kunt ze naar een hip feestje aan of gewoon zomaar als je genoeg lef hebt! Benadruk je vrouwelijkheid met een hoge hak en laat die mannen je maar nastaren! Dat zij jouw mooie, nieuwe laarzen minder interessant vinden dan je sexy heupen, ach dat is dan maar zo.

enkellaarsjes met hoge hak
v.l.n.r.: NLY Shoes – €79,95, NLY Shoes – € 79,95, Sugerfree Shoes – € 69,95

Enkellaarzen met middelhoge hak
Die hoge hakken zijn natuurlijk super mooi, maar we zijn geen Lady Gaga en dus is afwisseling tussen hoge en minder hoge hakken prima. Bovendien is het altijd maar dragen van hele hoge hakken hartstikke slecht voor je rug en voeten. Daarom is daar onze redding: enkellaarsjes met middelhoge hakken!

enkellaarsjes met middelhoge hak
v.l.n.r.: Even&Odd – € 44,95, FlipFlop – € 149,95, Dune – € 129,95

Lekker comfortabel, platte enkellaarzen
Tenslotte zijn er van die dagen dat je helemaal geen zin hebt om moeilijk te doen. Gewoon een simpel laarsje, waar je lekker op kunt wandelen als je gaat shoppen met je vriendinnen. Of als je de kinderen gaat ophalen van school, je wilt met je stiletto’s geen verkeerde indruk maken op het schoolplein. Daarom een aantal lekker zittende en toch nog hele leuke enkellaarsjes.

enkellaarsjes met platte hak
v.l.n.r.: Taupage – € 79,95, Zign – € 89,95, Tamaris – €89,95

Zoals ik al zei, mijn collectie voldoet aan al deze categorieën, enkellaarzen zijn mijn favoriete schoenen en ik heb ze dan ook in alle soorten en maten. Mocht je niet zo een shoe-a-holic zijn zoals ik, kies dan voor het paar wat het beste bij je past. Er is namelijk genoeg keus.

Wat is jouw favoriete enkellaars?