Vogue cover onthuld!

20-03-2012 reacties

Vandaag was het dan eindelijk zover; de onthulling van de Vogue cover! Wie zou er op de cover staan en hoe zou het eruit zien? Heel modelievend Nederland was op van de zenuwen en wij hebben een preview!

De onthulling vond plaats in de vorm van een persontbijt in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en werd bezocht door alleen exclusief uitgenodigde gasten. In de wandelgangen werd opgevangen dat veel BN´ers bij de onthulling aanwezig wilden zijn maar allemaal werden geweigerd.

Hoofdredactrice Karin Swerink arriveerde samen met de (schijnbaar 1 kilo wegende) Vogues in een stoet Mercedessen om in het hotel de cover te onthullen. Op de cover van de eerste Nederlandse Vogue staan drie Nederlandse modellen. Romee Strijd, Ymre Stiekema en Josefien Rodermans werden door Marc de Groot vastgelegd en door Marije Goekoop gestyled.

In een eerder interview met NRC gaf Swerink al aan dat bijna ieder bekend model wel voor Vogue naar Nederland wil komen, maar alleen als ze op de cover komt. ´We hebben maar één cover, dus tegen wie zeg je ja?´ Blijkbaar was die keuze moeilijk te maken en kozen ze voor maar liefst drie Nederlandse topmodellen.

De Vogue collector´s edition is morgen exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en vanaf donderdag in andere winkels. Ga jij er één kopen?

Reageer

Nieuwsbrief