Outfit inspiratie: kerstschoenen

Outfit inspiratie: kerstschoenen

Door Merel

Een beetje inspiratie kunnen we allemaal wel gebruiken en daarom vonden wij dat een outfit inspiratie blog op Schoenen.nl niet mag ontbreken. Elke week hebben wij een leuke outfit inspiratie voor je. Zo loop jij er altijd stijlvol en volgens de laatste trends bij. Deze week zetten we de leukste kerstschoenen in de spotlight!

It's the most wonderful time of the year! Ja hoor, de gezellige feestdagen komen er weer aan! Straten worden verlicht, de kerstboom is in huis gehaald en bij ons op kantoor knalt de Sky Radio kerstradio alweer uit de speakers. Het is duidelijk, wij hebben er zin in! Maar deze gezellige dagen vragen ook weer om de nodige inspiratie. Welke pumps draag je bijvoorbeeld onder dat mooie jurkje? Of wat trekt manlief aan onder zijn nette pak? Met Kerst mag alles net wat specialer, je mag lekker uitpakken want het feestgedruis duurt tenslotte maar 2 dagen. Hieronder hebben wij de leukste kerstschoenen op een rijtje gezet. En natuurlijk hebben we er wat leuke accessoires bijgezet, daar maak je tenslotte je outfit helemaal mee af.

Chic

Met Kerst kun je je lekker laten gaan! Glimmende materialen, high heels, pumps met pailletten en steentjes of pumps met bijzondere kleurencontrasten. Maar wil je helemaal op je chiquest voelen, ga dan voor de kleur goud. Goud staat namelijk voor rijkdom en succes. Maar ga jij voor de chique look, dan horen daar natuurlijk ook bijpassende items bij. Wat vind je bijvoorbeeld van deze sprankelende clutches? Met deze items val jij zeker op tijdens de feestdagen en een clutch maakt je outfit helemaal compleet.

Casual

Houdt manlief niet zo van de spotlights en gaat hij graag voor casual? Dan zijn deze items zeker een must. Groene en grijze schoenen zijn perfect voor de man die graag een stapje terug doet en liever op de achtergrond staat. Deze kleuren worden niet voor niets rustgevende kleuren genoemd. Wil je je outfit toch wat speelser maken? Ga dan voor grappige sokken, die maken de outfit helemaal compleet!

Classy

Ga je liever voor simpel maar stijlvol? Dan zit je altijd goed met de kleuren rood of zwart. Combineer met een little black dress in a-lijn of een klassieke kokerrok met mooie blouse en een enkellaarsje. Met een chique clutch, krullend haar en wat klassieke sieraden maak je je outfit helemaal compleet. Deze stijl is perfect voor een kerstdiner met je familie of schoonouders.

Preppy chic

Casual? Dat woord komt niet in jouw woordenboek voor en met de feestdagen al helemaal niet. Nee, dan wil jij groots uitpakken met glanzende lak schoenen in de meest bijzondere kleuren. Voor jou kan het niet apart genoeg zijn, net een beetje anders zijn is namelijk best leuk. Een grappig strikje mag dan ook zeker niet ontbreken. Schitteren zul je met deze dames schoenen en accessoires absoluut!