ShoeStories: een kleurboek vol schoenen

Heb je ze al gespot, die speciale kleurboeken voor volwassenen? Kleuren is namelijk nog net zo leuk als vroeger. Misschien nog wel leuker, nu we geen tong meer uit ons mond hoeven om binnen de lijntjes te blijven. Lucky us: er is nu een kleurboek speciaal voor schoenenlovers: ShoeStories, heet het. Compleet met leuke gedichtjes over – jawel – schoenen.

Kleuren is niet zomaar alleen leuk, maar ook uitermate rustgevend en bovendien perfect tijdverdrijf voor iedere creatieveling die even ‘offline’ wil. Maar zie je jezelf al zitten in de trein, met je Winnie de Poeh-kleurboek op schoot? Thank god for Claudia Lynch, die dus op het briljante idee kwam om een heel kleurboek te vullen met iets dat iedereen intens blij maakt: schoenen!

Grappige versjes
Haar fascinatie met schoenen heeft te maken met de grote variatie aan grafische vormen, en het feit dat schoenen een verhaal kunnen vertellen. Die liefde weet ze goed over te brengen, en ze doet dat met een flinke dosis humor en luchtigheid; grappige en bijpassende quotes en versjes tikt ze er speciaal met een oude typemachine bij.

De ontwerper in jezelf naar boven
De tekeningen zijn überhaupt al fijn om te bekijken, en door ze in te kleuren – jouw taak! – zorg je voor nog een beetje extra magie, en haal je als het ware de ontwerper in jezelf naar boven. Haal die kleurtjes maar van zolder en bereid je voor op urenlang plezier. Wij durven te wedden dat je schoenverslaafde zus/moeder/beste vriendin dit cadeautje ook kan waarderen. Koop ‘m hier!

Lekker aan het kleuren? Schiet gelijk een fotootje en tag @schoenen_ned. Kunnen wij lekker meegenieten van je kunstwerk.