Pijltje omhoog
⬅️

Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen

De Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen zijn iconische, tijdloze schoenen die al decennia lang populair zijn bij zowel jongeren als volwassenen. Deze schoenen, vaak herkenbaar aan hun opvallende gele stiksels en dikke zool, zijn geliefd vanwege hun unieke uiterlijk en duurzaamheid. Het model 1460 SMOOTH is een klassieker binnen het Dr. Martens-assortiment en onderscheidt zich door zijn gladde, glanzende lederen afwerking.

Categorieën

Een overzicht van alle Dr. martens schoenen in het model 1460 SMOOTH. Vergelijk deze 8 Dr. martens schoenen van 4 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze schoenen voor de beste prijs en sale.

BootsEnkellaarsjesLaarzen
Filter
8 resultaten:
Bekijk ook

Kenmerken van Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen

De Dr. Martens 1460 SMOOTH is een veterboot met acht paar veterogen en een rits aan de zijkant. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig, glanzend leer dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. De beroemde gele stiksels zijn niet alleen een opvallend designelement, maar zorgen ook voor extra stevigheid bij de verbinding van de zool met het bovenwerk. De gepatenteerde AirWair-zool maakt deze schoenen extra comfortabel. De luchtkussens in de zool zorgen voor schokdemping en dragen bij aan een prettig loopcomfort, terwijl de anti-slip buitenzool voor extra grip zorgt.

Geschiedenis van het 1460 SMOOTH model

De Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1960, toen de eerste 1460 werd geïntroduceerd. Het ontwerp is ontstaan uit een samenwerking tussen Dr. Klaus Märtens, een Duitse legerarts, en de familie Griggs, een Britse schoenmaker. Dr. Märtens had tijdens zijn herstel van een ski-ongeval een idee voor een schoen met een zool die meer comfort en ondersteuning bood dan de traditionele harde leren zolen. Na de samenwerking met de Griggs-familie ontstond de eerste 1460, een innovatieve schoen die bekend zou worden als het boegbeeld van de Dr. Martens-collectie.

Stijl en populariteit van Dr. Martens 1460 SMOOTH

De Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen zijn overal ter wereld populair en geliefd bij een breed publiek. Ze worden vaak geassocieerd met subculturen zoals punk, grunge en rock, maar hebben door hun tijdloze ontwerp en veelzijdigheid ook een plaats verworven in de garderobe van modebewuste mensen. De schoenen zijn te combineren met allerlei stijlen en outfits. Ze passen perfect bij een casual look met jeans en een sweater, maar kunnen ook gedragen worden met een rok of jurk voor een stoerder en opvallender effect.

Van klassiek tot modern: variaties op de 1460 SMOOTH

Door de jaren heen zijn er verschillende variaties op het klassieke 1460 SMOOTH model uitgebracht, waaronder limited edition kleuren en samenwerkingen met bekende designers. Zo is er voor ieder wat wils en kun je altijd een uniek paar Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen vinden dat bij jou past.

Onze website biedt een uitgebreid overzicht van Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je altijd de beste prijs vinden voor jouw favoriete paar. Daarnaast houden we je op de hoogte van de nieuwste modellen en limited edition uitgaves. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van Dr. Martens 1460 SMOOTH schoenen en vind jouw perfecte paar vandaag nog!