Pijltje omhoog
⬅️

Floris van Bommel Sfm-10136 herenschoenen

Als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatieve herenschoenen, dan is de Floris van Bommel Sfm-10136 zeker het overwegen waard. Dit model, afkomstig van het bekende Nederlandse merk Floris van Bommel, staat garant voor duurzaamheid, comfort en een tijdloze uitstraling. De Sfm-10136 is een perfecte keuze voor zowel formele als informele gelegenheden, waardoor je met één paar schoenen verschillende outfits kunt complementeren.

Categorieën

Een overzicht van alle heren Floris van bommel schoenen in het model Sfm-10136. Vergelijk deze 11 Floris van bommel schoenen van 12 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze schoenen voor de beste prijs en sale.

Nette schoenenSandalenSneakersVeterschoenen
Filter
11 resultaten:
Bekijk ook

Kenmerken van de Floris van Bommel Sfm-10136

De Floris van Bommel Sfm-10136 herenschoenen hebben een aantal onderscheidende kenmerken die bijdragen aan hun populariteit. Allereerst zijn ze gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzaam en comfortabel product. Het leer is niet alleen slijtvast, maar ook ademend, wat betekent dat je voeten droog en fris blijven, zelfs na een lange dag op kantoor of tijdens een avondje uit.

De Sfm-10136 heeft een klassiek ontwerp met subtiele details, zoals de strakke stiksels en het Floris van Bommel logo. De schoenen hebben een vetersluiting, waardoor je de pasvorm eenvoudig naar wens kunt aanpassen. Daarnaast is de schoen voorzien van een rubberen zool, die zorgt voor extra grip en stabiliteit op verschillende ondergronden.

Diverse kleuren en maten

De Floris van Bommel Sfm-10136 herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten om te voorzien in diverse smaken en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een paar klassieke zwarte schoenen voor een formele gelegenheid of juist een meer opvallende kleur om je outfit compleet te maken, de Sfm-10136 biedt voor ieder wat wils. Bovendien zijn de schoenen verkrijgbaar in uiteenlopende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Combineren met verschillende stijlen

Een groot voordeel van de Floris van Bommel Sfm-10136 is dat deze herenschoenen eenvoudig te combineren zijn met diverse kledingstijlen. Of je nu een zakelijke outfit draagt, casual kleding of een combinatie van beiden, de Sfm-10136 past zich moeiteloos aan. Draag ze onder een pak voor een formele look, of combineer ze met jeans en een overhemd voor een casual uitstraling.

Waarom kiezen voor onze website?

Onze website biedt een uitgebreid assortiment aan Floris van Bommel Sfm-10136 herenschoenen, zodat je gemakkelijk de ideale schoen kunt vinden die aansluit bij jouw stijl en wensen. Daarnaast hanteren we scherpe prijzen en zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Bovendien bieden we waardevolle informatie en tips om je te helpen de juiste keuze te maken. Bezoek onze website en ontdek het zelf: de Floris van Bommel Sfm-10136 herenschoenen wachten op je!