Pijltje omhoog
⬅️

Magnanni 23696 herenschoenen

De Magnanni 23696 herenschoenen zijn een perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Dit verfijnde en elegante model van het Spaanse merk Magnanni is ontworpen om indruk te maken. Met de hand gemaakt van premium leersoorten en met oog voor detail, zijn deze schoenen een must-have voor elke modebewuste man.

Categorieën

Een overzicht van alle heren Magnanni schoenen in het model 23696. Vergelijk deze 8 Magnanni schoenen van 6 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze schoenen voor de beste prijs en sale.

InstappersNette schoenenVeterschoenen
Filter
8 resultaten:
Bekijk ook

Handgemaakte kwaliteit en luxe materialen

Magnanni staat bekend om zijn hoogwaardige, handgemaakte schoenen die het resultaat zijn van traditioneel vakmanschap en moderne technieken. Het merk gebruikt alleen de beste leersoorten voor hun schoenen, wat resulteert in een uitstekende pasvorm, slijtvastheid en een luxueuze uitstraling. Het model 23696 is hierop geen uitzondering. Het gebruik van kalfsleer zorgt voor een soepele en comfortabele schoen die lange tijd mooi blijft.

Unieke en tijdloze ontwerpen

De Magnanni 23696 herenschoenen zijn ontworpen met een tijdloze elegantie en een unieke stijl. Door de subtiele details zoals het stiksel en de gepatenteerde handfinish, krijgt de schoen een verfijnde uitstraling die perfect past bij formele gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Het klassieke ontwerp met de slanke vorm en de neutrale kleuren maken deze schoenen een veelzijdige keuze die bij vrijwel elke outfit gedragen kan worden.

Comfort gegarandeerd

Naast stijl en kwaliteit, is comfort een belangrijk aspect van de Magnanni 23696 herenschoenen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende pasvorm en de aandacht voor detail bij het vervaardigen van elke schoen. Door het gebruik van soepele leersoorten en een zorgvuldig ontworpen leest, zorgen deze schoenen voor een optimaal draagcomfort gedurende de dag. Bovendien heeft het model 23696 een halfgevoerde binnenzijde, wat voor extra comfort en een goede ventilatie zorgt.

Onderhoudstips voor langdurige schoonheid

Om ervoor te zorgen dat je Magnanni 23696 herenschoenen zo lang mogelijk mooi blijven en hun kwaliteit behouden, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig de schoenen regelmatig met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Gebruik daarna een kwalitatieve schoenpoets in een bijpassende kleur om het leer te voeden en beschermen. Laat de schoenen altijd goed drogen na het dragen en gebruik schoenspanners om de vorm te behouden en kreuken te voorkomen.

Ontdek de perfecte Magnanni 23696 herenschoenen op onze website

Ben je op zoek naar de perfecte Magnanni 23696 herenschoenen om je schoenencollectie aan te vullen of om je outfit compleet te maken? Bezoek dan onze schoenen vergelijkingswebsite en vind eenvoudig jouw ideale paar. Dankzij ons uitgebreide aanbod en gebruiksvriendelijke zoek- en filteropties, zul je snel de perfecte Magnanni 23696 herenschoenen vinden die passen bij jouw stijl en budget. Wacht niet langer en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die deze schoenen te bieden hebben!