De mooiste schoenen voor een kerstdiner

De mooiste schoenen voor een kerstdiner

Door Patrick / 07-12-2022

Wat zijn de mooiste schoenen voor een kerstdiner? Wij hebben het voor je uitgezocht, door goed te kijken naar de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Zij hebben de nieuwe collecties in hun assortiment. En ze kennen de tijdloze klassiekers. Die hebben we allemaal samengevoegd, om jou zo goed mogelijk te adviseren. Het resultaat is een handig lijstje met 5 tips, waarmee jij zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Tijdens het kerstdiner wil je er natuurlijk geweldig uitzien. En als je aan tafel zit zie je jouw schoenen niet, maar bij binnenkomst wel. Zorg er dus voor dat je mooie schoenen draagt. Die opvallen bij de rest van je outfit. Of die het stralende middelpunt vormen, bijvoorbeeld bij de kerstboom. Wij helpen je inspiratie op te doen, voor een geslaagde look. 

Stijlvol aan het diner

Je wilt graag stijlvol aan het kerstdiner verschijnen. Dat wat op tafel staat zo lekker is smaakt namelijk nog beter als jullie er allemaal geweldig uitzien. En voor anderen heb je daar geen invloed op, maar je kunt dit jaar wel een nieuwe standaard zetten. Daar helpen we je graag bij. Daarom hebben we goed gekeken naar de trends van dit moment, speciaal voor de feestdagen en het diner dat jullie samen hebben. 

5x mooie schoenen voor het kerstdiner

Wist je dat je alle kanten op kunt met schoenen voor het kerstdiner? Misschien houd je van een paar lekker lange en warme laarzen. Of ben je meer van de pumps en de sandalen. We hebben ze bewust heel breed gekozen, zodat er ook voor jou een fijn paar schoenen bij zit waar je blij van wordt.

1. Jacquard-laarzen

We beginnen met een paar Jacquard-laarzen. Dat zijn mooie hoge laarzen met een opvallend patroon, bijvoorbeeld in paars, rood, groen of bruin. Er zijn allerlei kleuren en stijlen beschikbaar. Draag de schoenen bijvoorbeeld onder een effen jurkje of een outfit met glitters.

De lange laarzen houden je voeten lekker warm. Bovendien maken ze een verpletterende indruk, dankzij het unieke patroon. Daarmee trek je de aandacht en val je dus lekker op, om er een feestelijk geheel van te maken. 

2. Strappy sandalen

Ben je meer van een paar pumps of sandalen? Kies voor strappy schoenen. Dat is een paar met een aantal bandjes of veters over de wreef van de voet, helemaal tot en met de enkel. Op die manier kun je er goed op blijven lopen, of zelfs een dans wagen.

En zit je aan tafel? Dan zitten de schoenen lekker comfortabel, ondanks de hoge hak waar je eigenlijk op loopt. Wat dat betreft combineren ze meerdere fijne eigenschappen.

3. Laarzen met blokhak

Wil je wel graag op hakken lopen, maar ben je daar niet altijd even goed in? Geen zorgen, dan draag je laarzen met een blokhak. Zo heb je wel de hoogte, maar niet de instabiliteit die je misschien ervaart. Bovendien zijn de hakken lekker warm, omdat je kiest voor een paar laarzen dat je voeten omsluit.

4. Sandalen met strik

Als het binnen warm genoeg is tijdens het kerstdiner kun je kiezen voor een paar sandalen met een strik. De sierlijke strik op de neus, op de wreef of op de hak en hiel van de schoenen zorgt ervoor dat je een feestelijke indruk maakt. Vervolgens loop je op een stijlvol paar hakken, waarmee je een geweldige indruk maakt. 

5. Satijnen laarsjes

Ten slotte willen we je graag wijzen op satijnen laarsjes. Je draagt dan een paar laarzen, in een heel bijzonder materiaal. Dat zorgt ervoor dat je hiermee een goede indruk maakt, bijvoorbeeld dankzij de glans hiervan. 

De mooiste schoenen voor een kerstdiner kopen

Wil je de mooiste schoenen voor het kerstdiner kopen? Verwen jezelf met een nieuw mooi paar en doe dat bijvoorbeeld ook iemand anders cadeau. Op die manier genieten jullie er dit jaar samen voor. En je zorgt ervoor dat je in ieder geval van nog één iemand weet dat jullie er stralend uit zullen zien. Dat maakt het kerstdiner een stuk leuker, en waarschijnlijk zal de rest snel volgen.