De winter in met nieuwe schoenen

De winter in met nieuwe schoenen

Door Patrick

In de wintermaanden wil je lopen op een goed paar schoenen. Dat wil zeggen, het is belangrijk om het in ieder geval niet koud te krijgen. Met koude voeten warm je niet zomaar meer op, dus dat wil je voorkomen. Wij keken echter alvast verder. Naar de trends voor schoenen voor de winter. Dan loop je er lekker warm bij én weet je zeker dat je geweldig voor de dag komt.

Wij tonen je de trends die we bij de verschillende merken hebben gezien, in hun nieuwe collecties. Je vindt de schoenen bij de webwinkels waarmee we samenwerken. Zo maak je altijd een goede keuze, doe je geweldige ideeën op of vind je precies het paar waar je al veel langer van droomde. Jij bepaalt, op basis van de trends voor schoenen voor deze winter.

Meer dan lekker warm alleen

In de winter wil je lekker warme voeten houden, al gaat het natuurlijk om meer dan dat. Je ziet bijvoorbeeld heel andere kleuren dan in de lente. Het wordt allemaal wat warmer en ook kleurrijker. Of juist helemaal wit, om mooi aan te sluiten bij het laagje sneeuw dat ons hopelijk weer gegeven is dit jaar. Wat de natuur ook met ons van plan is, dankzij de schoenentrends weet je in ieder geval zeker dat jij er geweldig uit zal zien.

5 schoenentrends voor de winter

Dus ben je benieuwd welke schoenen goed geschikt zijn om je voeten warm te houden in de winter? En heb je wel zin in een leuk en hip paar waarmee je goed voor de dag komt? Wij delen de beste tips die we voor je hebben verzameld:

  • Laarzen met een punt
  • Lekker slouchy en afgezakt
  • Snow boots zonder sneeuw
  • In alle discokleuren
  • Oxford shoes: lekker punky

Laarzen met een punt

Een paar laarzen mag in de winter natuurlijk niet ontbreken, die schoenen houden jou lekker warm. Toch is dat niet alles. Wie goed kijkt naar de laarzen ziet bijvoorbeeld dat ze er zijn met verschillende soorten neuzen. Het zijn op dit moment voor de schoenen met een punt die we veel terug zien in de nieuwe collecties. Het is een duidelijke trend, waarmee je ervoor zorgt dat jouw schoenen in de winter net wat meer ‘punch’ krijgen. Zo maak je een geweldige keuze, om direct een statement te maken zodra je ergens binnenstapt.

Lekker slouchy en afgezakt

En wil je juist helemaal niet zo’n statement maken, maar zoek je naar een paar schoenen of laarzen om het lekker nonchalant aan te pakken? Kies dan voor de slouchy laarzen. Die lijken een beetje afgezakt (of zijn dat ook echt). Je doet juist geen moeite om ze hoog te houden of ze weer op te tillen. In plaats daarvan omarm je het feit dat ze zijn afgezakt, voor een lekkere comfy look. De laarzen zijn er in suède en andere stoffen materialen. Op die manier krijgen ze een extra comfortabele uitstraling. En natuurlijk lopen ze heerlijk, omdat je even niet steeds de puntjes op de ‘i’ hoeft te zetten.

Snow boots zonder sneeuw

Heel opvallend vinden we de snow boots in de nieuwe collecties. Natuurlijk wil er in Nederland weleens een laagje sneeuw vallen. Toch is het niet snel zoveel dat je daadwerkelijk schoenen moet kopen om er doorheen te kunnen komen. Toch doen de snow boots het ontzettend goed, misschien wel om een statement te maken. En als het dan toch gaat sneeuwen ben jij in ieder geval voorbereid.

In alle discokleuren

Nog zo’n statement maak je met een paar laarzen of andere schoenen in de winter in de meest opvallende kleuren. Dus ga je voor paars, groen, rood of geel? Het zijn de discokleuren die het in de nieuwe collecties goed doen. Wat dat betreft lijkt het niet gek genoeg te kunnen.

Oxford shoes: lekker punky

Ten slotte willen we de Oxford Shoes graag met je delen. Het zijn lekker punky schoenen, voor een alternatieve stijl. In de winter zijn ze lekker warm, lekker stevig en bovendien goed geschikt om te combineren met een warme en comfortabele outfit.

Schoenen voor de winter kopen

Dus wil je een paar schoenen voor de winter kopen? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. Bekijk de verschillende collecties en de mooie nieuwe items, waarvoor wij je graag helpen die makkelijk te bestellen.