Deze sneakers verander je met je smartphone

Deze sneakers verander je met je smartphone

Door Darcy

Elke dag een nieuw paar schoenen aan je voeten? Misschien zelfs elk uur? Klinkt als een fijne droom, en het lijkt erop dat-ie zojuist is uitgekomen. Dankzij een nieuw project van ShiftWear kun jij elk gewenst design op je sneakers afbeelden, via de HD-kleurenschermpjes aan de zijkanten. Voor de creatievelingen

Ja, je leest het goed. Deze sneakers kun je customizen met kleuren, zelfgemaakte afbeeldingen en: bewegende animaties! Allemaal via een app op je telefoon. En omdat niet iedereen even creatief is, kun je via de app ook designs van anderen kopen. Leuk extraatje: de opbrengst daarvan gaat rechtstreeks naar de ontwerper van het design. Zo valt er dus ook nog wat geld te verdienen.

Overal aan gedacht Maar die schermen doen het natuurlijk niet vanzelf. De sneakers werken op een accu die ongeveer dertig dagen meegaat en draadloos opgeladen kan worden. Zijn de sneakers vies? Geen probleem! Ze zijn waterdicht en kunnen dus gewoon in de wasmachine. Bovendien houden deze ShiftWear-sneakers je voeten nog veilig ook; de zolen zijn gemaakt van hetzelfde stevige spul als een kogelvrij vest.

Hebben? Nu vraag je je vast af wat dat allemaal wel niet mag kosten. Eigenlijk valt ‘t hartstikke mee: iedereen die via crowdfundingwebsite Indiegogo 150 dollar aan het project doneert krijgt een paar ShiftWears. De verzendkosten naar Nederland komen daar nog wel bij, maar voor (omgerekend) zo’n € 189,- heb jij deze unieke stappers aan je voeten! Bekijk hieronder de video.