Deze sneakers zijn perfect voor in de zomer

Deze sneakers zijn perfect voor in de zomer

Door Patrick / 30-09-2022

De zomer komt eraan: dus je zoekt een paar fijne sneakers om op te stralen. Figuurlijk dan, de zon doet het letterlijke werk voor je. Wij hebben de sneakers verzameld waarmee jij een geweldige indruk maakt. Zowel in wit als in zwart en andere kleuren, van Nike en bijvoorbeeld Converse. Dus heb jij zin om er geweldig uit te zien? Op de 5 schoenen die wij je presenteren weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Stralend zomers

Zomerse sneakers stralen. Dat komt door hun felle kleuren, door het wit of zwart en natuurlijk door de vormgeving van de schoenen. In veel gevallen zijn ze lekker luchtig, bijvoorbeeld door speciale kanalen en gaatjes voor meer ventilatie. Dat is belangrijk, omdat de temperaturen in de zomer flink kunnen oplopen.  Uiteraard zijn er zowel hoge als lage sneakers. Met name bij de hoge sneakers is het belangrijk om goed op te materialen te letten. Een te dik materiaal zou de schoenen snel te warm maken. Al kun je de veters natuurlijk wat losser doen, om er daarmee voor te zorgen dat je de schoenen toch lekker luchtig houdt.  

5 sneakers met zomerse looks

Er bestaan ontzettend veel zomerse sneakers, die allemaal een goede keuze vormen in de zomer. We begrijpen dat je daardoor misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag op weg, met 5 paar schoenen waarmee je een geslaagde zomerse keuze maakt.

1. Nike - Blazer Mid '77 Vintage

Bestel bijvoorbeeld de Nike - Blazer Mid '77 Vintage. Het is een fijn paar schoenen, bijvoorbeeld in wit. De ware klassieker doet het altijd goed, en past bij veel verschillende outfits. Wat dat betreft kun je hiermee eigenlijk geen fout maken.

Draag de sneakers onder een lange of een korte broek, zowel in lichte als in donkere tinten. Het wit van de schoenen met het zwarte logo zorgt voor een heel universele verschijning. Tegelijkertijd kom je stralend voor de dag, dus is het een mooie keuze.

2. Converse - Chuck Taylor All Star Sneakers

De Converse - Chuck Taylor All Star Sneakers mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw kast. We hebben ze allemaal weleens gehad, maar heb jij nog een paar mooie schone sneakers in de kast staan?

Vergelijk de hoge en de lage modellen, om op die manier lekker zomers voor de dag te komen. De schoenen raken nooit uit de mode lijkt het, dus ook de komende zomer doe je daarmee een geweldige zet. Kies de schoenen in zwart met wit, of in een van de vele andere kleuren die er beschikbaar zijn. 

3. Mason Garments - Tia

Een paar Mason Garments - Tia behoort ook tot de ware klassiekers, al is de kans net zo groot dat je de schoenen misschien niet kent. Toch komen de schoenen in allerlei situaties heel goed van pas, omdat je ze heel makkelijk combineert.

Het mooie van de schoenen is dat ze er bijvoorbeeld zijn in lichtgrijs. Dat doet het goed in het voorjaar, tijdens de zomermaanden én in het najaar. Wat dat betreft kun je er lekker lang op blijven lopen. De schoenen zijn van goede kwaliteit, dus zullen je op dat gebied niet teleurstellen.

4. Adidas - Stan Smith

Misschien wel de meest zomerse schoenen uit dit rijtje: Adidas - Stan Smith. Het zijn schoenen in wit en allerlei andere kleuren, inclusief opvallende contrasten die meteen de aandacht trekken.

Let goed op het gebruik van de kleuren, zodat je dit af kunt stemmen op de rest van de outfit die je draagt. Zo maak je een mooie keuze, voor een paar schoenen dat opvalt tijdens de zomerse maanden. 

5. ETQ - LT 01

Ten slotte mogen de ETQ - LT 01 wat ons betreft niet ontbreken. De schoenen zijn wat netter, bijvoorbeeld in zwart met wit. Tegelijkertijd zijn het fijne schoenen voor in de zomer, bijvoorbeeld omdat ze lekker laag zijn.

En ben je vooral benieuwd naar de Nederlandse merken? Die hebben we in een ander blog al een keer voor je op een rij gezet. Ontdek op die manier de verschillende merken en modellen, voor een mooi paar nieuwe schoenen tijdens de zomermaanden.  

Sneakers voor in de zomer kopen

Wil je sneakers voor de zomer kopen? Wij helpen je de inspiratie op te doen. We werken samen met meer dan 100 webwinkels. Zo zorgen we ervoor dat je op basis van de laatste trends kiest, uit de nieuwste collecties van de verschillende merken.