Fretons by Fred de la Bretoniere

Fretons by Fred de la Bretoniere

Door Marise

Naast de prachtige leren laarsjes, komt Fred de la Bretoniére nu met een nieuwe schoenenlijn: Fretons. Het nieuwe sublabel heeft een sportieve en jonge uitstraling en bestaat uit modellen voor heren en dames. 

De collectie bestaat uit stoere sneakers en wordt in het voorjaar uitgebreid met bootschoenen, laarsjes, duffers en plimsoles. Zoals je van Fred de la Bretoniére gewend bent zijn de sneakers gemaakt van prachtige en kwalitatief hoogstaande leersoorten. Suede wordt gecombineerd met andere leersoorten en de schoenen hebben gepolsterde schachten. De modellen van Fretons zijn te herkennen aan een rood veter oogje aan de bovenkant van de schoen. Daarnaast hebben alle Fretons speciaal artwork op de tong en rood gekleurd stiksel.

Ben jij verkocht en van plan een paar Fretons te scoren? Dan krijg je er een hangtag met een genummerd loodje bij, wat de echtheid van de schoenen garandeert. In de toekomst zullen deze loodjes ook gebruikt worden voor acties. De prijzen beginnen bij € 179,95. De Fretons sneakers zijn te bestellen via de webshop van Fred de la Bretoniére. Twee damesmodellen uit de nieuwe sublijn van Fred de la Bretoiniére: Fretons.  Twee herenmodellen uit de nieuwe sublijn van Fred de la Bretoniére: Fretons.  Wij vinden de Fretons sneakers helemaal geweldig! Wat vind jij?