Binnenkort bij Zalando: GX by Gwen Stefani

Binnenkort bij Zalando: GX by Gwen Stefani

Door Britte

Gwen Stefani


Hand op de knip nog even, big spender. In maart verwachten we je namelijk terug hier, want dan ligt de S/S ‘15-collectie van GX by Gwen Stefani in de digitale schappen. Hállo lekker nieuwtje!
Retro X pin-up X punk

Dat ex-No Doubt-zangeres Gwen geen eendagsvlieg is heeft ze niet alleen bewezen met haar zangcarrière, maar ook met haar ‘functie’ als stijlicoon. Sinds 1996 (dat is al bijna 20 jaar!) inspireert ze meisjes over de hele wereld met haar excentrieke outfits. Dat quirky retrodingetje, die sexy pin-upinvloeden, dat edgy randje punk... geen wonder dat Pharrell Williams haar afgelopen december tijdens de People Magazine Awards nog een Style Icon Award in handen drukte.

Eclectische collectie vol zwart-wit en kleur

En dit is niet zomaar een gevalletje 'celeb-geeft-naam-aan-merk'. Dit zijn pumps die we écht aan Gwens voeten zouden zien. En die we dan vervolgens écht zelf ook zouden willen. Dus, wat staat je te wachten? Een eclectische collectie vol zwart-witcombo’s en kleur; spitse vormen en stiletto’s; PVC, touw en metallic. En natuurlijk niet zonder punkelementen zoals ritsen en gaas!

Don’t Speak - just shop

GX by Gwen Stefani is vanaf maart exclusief te koop bij Zalando. De prijzen zijn ook heel oké: van € 79,95 tot € 129,95. No Doubt dat dit een succes wordt, ha!

Zie hier alvast een preview:

GX by Gwen Stefani Abbot White GX by Gwen Stefani AlisaGX by Gwen Stefani Acacia GX by Gwen Stefani AxtonGX by Gwen Stefani Audrina GX by Gwen Stefani Akira