De zomer in met nieuwe schoenen

De zomer in met nieuwe schoenen

Door Patrick

Een paar espadrilles oogt stijlvol, lekker ’s zomers en als je wilt een beetje klassiek. Dus heb je zin om het een keer anders te doen? Of staan het voorjaar en de zomer voor de deur dus wordt het tijd om lekker uit te pakken? Wij helpen je ideeën op te doen. Met de nieuwe inspiratie zorg je voor een geweldige outfit, helemaal afgestemd op de trends van dit moment.

De verschillende espadrilles vind je in de diverse nieuwe collecties van de webwinkels waarmee we samenwerken. Sterker nog, ze komen er steeds vaker in terug en lijken dus onderdeel van een groeiende trend. Wat dat betreft valt er veel te ontdekken, en daar helpen we je graag een beetje mee.

Makkelijk aantrekken

Het grootste voordeel van de espadrilles is misschien wel dat je die heel makkelijk aantrekt. En dat je er dus zo op kunt weglopen, om te gaan doen waar je zin in hebt. En kies je de schoenen extra netjes of meer klassiek? Je bepaalt zelf welke stijl je draagt, net als met een paar Nikes waarvoor we je allerlei outfits voorstellen. Ook met een paar espadrilles kun je meerdere kanten op, voor de outfit waar je op dat moment blij van wordt.

Zo kun je jouw espadrilles dragen

Ben je benieuwd hoe je de espadrilles kunt dragen, bijvoorbeeld als de zon flink begint te schijnen? Het kan best lastig zijn om de schoenen te combineren. Dat wil zeggen, niet iedereen is gewend om ze te dragen. En dan kun je natuurlijk wel wat hulp gebruiken om een leuke outfit samen te stellen. Daarom helpen we je hiermee ideeën op te doen:

  • Ontspannen en een beetje nonchy
  • Stijlvol onze een zwarte jumpsuit of pantalon
  • ’s Zomers en lekker luchtig
  • Klassiek onder een korte broek
  • Kleurrijk en lekker vrolijk

Ontspannen en een beetje nonchy

Ondanks het klassieke en nette karakter van de espadrilles kun je ze juist ook heel erg nonchy dragen. Het zijn de schoenen waar je makkelijk instapt, bijvoorbeeld als je even helemaal nergens over na wilt denken. Kies de modellen in bijvoorbeeld suède of een andere stof. Dat oogt vanzelf een beetje meer casual, dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor leer. Houd het wat dat betreft lekker ontspannen als je ermee begint, om de espadrilles voor de eerste keer te gaan dragen.

Stijlvol onze een zwarte jumpsuit of pantalon

Uiteraard maak je het makkelijk meer stijlvol, bijvoorbeeld met een jumpsuit of een pantalon. En kies je die in zwart of in een andere donkere kleur? Je zal merken dat het meteen een meer classy look wordt. De espadrilles sluiten daar goed op aan. En sterker nog, ze zullen je outfit versterken en ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een mooie luxe look.

’s Zomers en lekker luchtig

Zelfs binnen de luxe en classy stijl kun je het lekker ’s zomers en luchtig houden. Kies voor een paar espadrilles zonder hak of met een erg lage hak. Op die manier merk je dat jouw voeten het in ieder geval niet te warm krijgen. Daardoor zal je het zelf ook minder warm hebben, dus houd je het in het voorjaar en in de zomer een stuk makkelijker goed uit.

Klassiek onder een korte broek

En is het buiten erg warm, dus draag je het liefst een korte broek? Dan is het een goed idee om daar een paar espadrilles mee te combineren. Zo zorg je ervoor dat het niet te warm wordt, terwijl je toch heel stijlvol voor de dag kunt komen. Kies ze lekker klassiek, voor een interessant contrast.

Kleurrijk en lekker vrolijk

Of ga aan de andere kant juist voor lekker kleurrijk en vrolijk. Op die manier vergroot je het contrast nog een beetje verder. Je zal merken dat de schoenen mooi combineren met de rest van de outfit die je draagt.

Doe inspiratie op voor nieuwe schoenen

Wil je inspiratie opdoen voor een paar nieuwe schoenen? Wij helpen je te ontdekken welke nieuwe collecties er zijn bij de verschillende webwinkels waarmee we samenwerken. Ontdek online de leuke espadrilles die je kunt bestellen, voor een geslaagde look.