Hoe draag je laarzen op een leuke manier?

Hoe draag je laarzen op een leuke manier?

Door Patrick

Met nieuwe laarzen zorg je voor een geweldig leuke outfit. Maar, op welke manier kun je de laarzen eigenlijk allemaal dragen? Wij helpen je inspiratie op te doen met de typische klassiekers en nieuwe manieren om ze te combineren. Dus ga je naar een festival, een feestje of zoek je gewoon een casual outfit? Wij delen de tips waar jij naar op zoek bent.

Een paar laarzen mag namelijk niet ontbreken in de kast. En sterker nog, eigenlijk heb je verschillende soorten laarzen nodig. Draag ze bijvoorbeeld overknee tijdens een feestje. En gebruik de enkellaarzen voor je werk of casual momenten. Met laklaarzen en bijvoorbeeld cowboylaarzen maak je het bijzonder tijdens andere gelegenheden.

Allerlei manieren om jouw laarzen te dragen

We delen allerlei manieren om jouw laarzen te dragen. Zo doe je eenvoudig inspiratie op, met de nieuwe hippe modellen die er beschikbaar zijn. Of voor de laarzen die je al hebt staan natuurlijk, omdat we ook daarvoor graag uitleggen hoe je die op een leuke manier draagt.

5 manieren om de laarzen geweldig te dragen

Heb je binnenkort een festival gepland staan of zoek je een leuke outfit voor een andere gelegenheid? Waar het jou ook om gaat, wij delen de beste tips voor een outfit waarmee je het stralende middelpunt bent.

Dit zijn de tips die we graag met je delen:

  • Overknee met een jeans
  • Hoge laarzen op kantoor
  • Leren laarzen met een zachte legging
  • Lange laarzen met een midirok
  • Kies voor bruin of zwart

Overknee met een jeans

Zoek je een leuke manier om laarzen te dragen én krijg je het niet graag koud? Combineer dan een paar overknee laarzen met een skinny jeans. Als je eerst de broek aantrekt trek je de laarzen er eenvoudig overheen. Het maakt de laarzen heel stijlvol en goed geschikt voor allerlei gelegenheden. Dankzij de jeans krijg jij het niet koud, ook niet in de herfst of winter.

Hoge laarzen op kantoor

Wil je hoge laarzen aan naar kantoor? Dat kan op de bovenstaande manier. Daarnaast is het een goed idee om er een A-lijnrok overheen aan te trekken, bijvoorbeeld samen met een fijngebreide trui. Of kies voor een jurk met lange mouwen, het liefst met een col. Het is opnieuw een lekker warme outfit, die dankzij de bedekking goed geschikt is voor op kantoor. Je komt stijlvol voor de dag, op laarzen waarmee je ondertussen niet te veel aandacht trekt.

Leren laarzen met een zachte legging

Misschien draag je graag een zachte legging, omdat dit zo lekker comfortabel zit. Het laat zich niet altijd even makkelijk combineren, behalve als je kiest voor een paar lange laarzen. Je bedekt een groot deel van de legging, terwijl je die ook gebruikt om de laarzen wat ‘zachter’ te maken. Gebruik de outfit voor op kantoor of tijdens de brunch op zondag. Met een oversized trui of een tweed blazer zorg je voor een lekker ontspannen en relaxte outfit die eigenlijk altijd heel leuk is.

Lange laarzen met een midirok

En zoek je naar meer manieren om de lange laarzen te dragen zonder er meteen te veel aandacht op te vestigen? Kies bijvoorbeeld voor een midirok. De rok zorgt voor een leuke outfit, die je bijvoorbeeld compleet maakt met een paar zwarte laarzen. Of ga juist voor een motief, zoals een slangen- of tijgerprint. Het kan dankzij de rok, omdat je er daarmee voor zorgt dat je plissé, zwierig of strak voor de dag komt. Kies wel een rok met een split, zodat de laarzen goed zichtbaar blijven.

Kies voor bruin of zwart

Wil je de laarzen op een leuke manier dragen en zeker weten dat je daarmee een goede keuze maakt? Ga dan voor bruin of voor zwart. De schoenen laten zich dan zo makkelijk combineren, dat je daarmee eigenlijk niet de fout in kan gaan. En kijk bijvoorbeeld naar de trends uit de jaren ’70 om dat bijzonder te maken.

Hoge laarzen en andere laarzen kopen

Wil je hoge laarzen en andere laarzen kopen? Wij helpen je online graag inspiratie op te doen met alle modellen die er beschikbaar zijn. Vind op die manier precies waar je naar zoekt en bestel het in een van de (web)winkels waarmee we samenwerken.