Deze klassieke sneakers zijn nog steeds te koop

Deze klassieke sneakers zijn nog steeds te koop

Door Patrick

Welke klassieke sneakers kun je vandaag de dag nog gewoon kopen? De echt klassieke modellen vind je niet zomaar meer, behalve op de markt voor tweedehands schoenen. Daarom vroegen we de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken naar hun collecties en de klassieke items. Het blijkt dat er nog heel veel te koop is, waaronder minimaal 5 modellen op basis van schoenen die ware klassiekers vormen.

Wij zetten die sneakers voor je op een rij, om je te helpen inspiratie op te doen. Het zijn schoenen die je zelfs dagelijks zou kunnen dragen, bijvoorbeeld omdat je ze makkelijk combineert. Het is wat dat betreft de moeite waard om je er even in te verdiepen, en daarna bijvoorbeeld een bijzondere kleur of een ander mooi element te kiezen dat de schoenen bijzonder maakt.

Koop klassieke sneakers

Of de klassieke sneakers die nog te koop zijn een keer in het museum belanden valt natuurlijk te bezien. Aan de de andere kant zijn het schoenen die wel degelijk gebaseerd zijn op iconische modellen. Wat dat betreft zouden ze niet misstaan, en is het bijna zonde om erop te lopen.

Toch zetten we een aantal modellen voor je op een rij, waarmee je op schoenen loopt die ook zo uit het museum hadden kunnen komen. Soms moet je er even doorheen kijken, omdat de modellen die nu nog te koop zijn er weer iets anders uitzien. Ze verwijzen aan de andere kant natuurlijk wel naar de klassiekers.

5 geweldige schoenen om te herontdekken

Ben je benieuwd naar de vijf geweldige klassieke sneakers, die je eigenlijk opnieuw zou moeten ontdekken? Ze zijn allemaal nog te koop. Wij verwijzen je graag naar de webshops waar je ze kunt bestellen, zodat je daar de schoenen bestelt waarop jij een geweldige indruk kunt maken.

1. New Balance MR530D SE

De New Balance MR530D SE sneakers zijn een geweldige keuze, zoals eigenlijk alle schoenen dat dit merk. Hiermee maak je niet snel een fout. En ben je op zoek naar iets bijzonders? Bestel deze schoenen dan bijvoorbeeld in het geel. Het is een originele kleur, die er meteen voor zorgt dat je opvalt met de rest van jouw outfit. Bovendien zijn het natuurlijk heel comfortabele schoenen, zoals je dat waarschijnlijk kent van dit merk.

2. Vans Old Skool ComfyCush

Heel comfortabel loop je ook op de Vans Old Skool ComfyCush. Het is een speciale uitvoering van de klassieke sneakers, waarbij er extra nadruk is gelegd op het comfort. Dat betekent dat je kunt rekenen op een nieuwe dempende zool, die extra zacht is voor je voeten. Uiteraard zijn de schoenen er in allerlei kleuren, met de kenmerkende witte zool en de witte veters. Het is op die manier een klassieker, maar dan in een modern en goed verkrijgbaar jasje.

3. Adidas Superstar 2020

De Adidas Superstar 2020 is een klassieker die alweer een paar jaar mee gaat, en nog steeds goed verkrijgbaar is. Het is een tijdloos model, waarvan bijvoorbeeld een model zonder veters is verschenen. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 20 verschillende kleurvarianten. Op die manier zit er altijd een paar schoenen bij waar jij blij van wordt.

4. Asics Gel-LYTE Runner 2

Van de Asics Gel-LYTE Runner 2 zou je misschien verwachten dat het een hardloopschoen is, maar je kunt de sneakers juist iedere dag dragen. Het zijn klassieke schoenen die weer helemaal hip zijn. De witte sneakers kun je met bijna iedere outfit combineren, dus daarmee maak je vaak een geweldige keuze.

5. Nike Blazer Mid ‘77

De Nike Blazer Mid ’77 is gebaseerd op een paar schoenen dat al tientallen jaren meegaat. Inmiddels gebruikt het merk natuurlijk een aantal nieuwe materialen, voor maximale duurzaamheid en een paar schoenen dat niet te snel zal slijten. Aan de andere kant kies je voor het klassieke karakter waar zoveel mensen blij van worden.

Klassieke sneakers kopen

Dus zoek je een paar klassieke sneakers die je nu nog gewoon kunt kopen? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. En lees bijvoorbeeld ook onze tips om de juiste schoenen te kopen voor jouw voeten en enkels. Dan weet je in ieder geval zeker dat je geen last krijgt van vervelende pijntjes.