Dit zijn hippe dames sneakers

Dit zijn hippe dames sneakers

Door Patrick / 31-10-2022

Ben je benieuwd naar de hippe dames sneakers? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Daarmee maak je een geweldige keuze, als je het net iets anders wilt doen dan iedereen om je heen. Dus houd je wel van een beetje kleur en een andere stijl? Of ben je gewoon benieuwd naar de trends van dit moment? Wij laten ze aan je zien, zodat je er daarmee voor zorgt dat je een geweldige outfit compleet maakt. 

Hippe kleuren en stijlen

De hippe dames sneakers bij de verschillende merken staan vooral bekend om hun vrolijke kleuren en de mooie stijlen. Dus zoek je een keer wat anders? Maar weet je niet goed op welke trends en stijlen je moet letten? Wij hebben het huiswerk alvast voor je gedaan. Wij weten welke modellen goed scoren, en waarmee je het net even anders doet dan wat alle anderen van je zouden verwachten. Dus ben je benieuwd naar wat de modemeisjes op dit moment dragen? Ontdek de verschillende trends en de hippe modellen, waarmee jij een geweldige keuze maakt.  

5x hippe sneakers voor dames

We hebben 5x hippe sneakers voor dames voor je op een rij gezet. Het zijn de schoenen waarmee jij zorgt voor een geslaagde outfit, waarmee het nergens aan ontbreekt. Dus wil je het goed doen? Dan hebben wij de tips voor je verzameld. We werken immers niet voor niets samen met meer dan 100 webwinkels die je graag de nieuwe collecties tonen.

1. Helemaal minimalistisch

Heel opvallend is de trend om de hippe dames sneakers extra minimalistisch te kopen. Dat zijn schoenen zonder accessoires, extra’s en bijvoorbeeld studs of franjes. In plaats daarvan zijn de schoenen heel strak ontworpen. En zijn het de hoogwaardige materialen die de meeste aandacht trekken. Zodat het om de schoenen gaat, inclusief de zolen die ervoor zorgen dat het allemaal zo strak en modern oogt. 

2. In colorblock-kleuren

Houd je van kleurrijk? Dan heb je geluk met deze nieuwe trend. De hippe dames sneakers met colorblock hebben allerlei opvallende kleuren. En dat is niet alles, ze zijn bovendien heel opvallend met elkaar gecombineerd. Dus houd je van geel met groen? Of rood met oranje? Het kan in deze schoenen, die er daardoor lekker kleurrijk en vrolijk uitzien. 

3. Platform: op hoge zolen

Helemaal hip zijn de modellen op hoge zolen. De sneakers hebben een extra dikke zool, die veel comfort biedt. En die ervoor zorgt dat je op een paar hippe schoenen loopt, waarmee je direct de aandacht trekt. Dus zoek je naar iets bijzonders dat opvalt binnen de rest van het aanbod? Dan is dit een heel goede keuze. 

4. Met een dierenprint

Helemaal terug van weggeweest zijn de sneakers met een dierenprint. Dus houd je van een print van luipaarden, een panter of een slang? Zowel de prints als de verwerking van de verschillende soorten leer komen hierin samen. Zo ontstaat er een unieke sneaker, waarmee je de aandacht trekt binnen de rest van jouw outfit. 

5. Extra duurzaam

Tenslotte kun je de hippe sneakers voor dames heel duurzaam kiezen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van vegan materialen, of er is extra rekening gehouden met de arbeidsomstandigheden. En kies je een paar nette sneakers dat ook heel hip is? Dan kun je ze ook prima aan tijdens een sollicitatie. Er valt wat dat betreft van alles te kiezen. 

Dit zijn hippe dames sneakers

Zoek je naar hippe dames sneakers? Wij werken samen met meer dan 100 webwinkels. Zij presenteren je de nieuwe collecties van de verschillende populaire merken. Maak daar online je keuze uit, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.