Hoge laarzen voor dames om niet te missen

Hoge laarzen voor dames om niet te missen

Door Patrick

Hoge laarzen zijn helemaal terug van weggeweest, dus die mag je zeker niet missen dit seizoen. Wij verzamelden de leukste trends voor je, waarmee je stralend voor de dag komt. Dus vier jij binnenkort een feestje of zie je er gewoon graag goed uit? Met een paar tips zorg jij ervoor dat je altijd het perfecte paar laarzen in de kast hebt staan.

Misschien vind je het lastig om hoge laarzen te combineren of weet je niet goed waar te beginnen. Of misschien heb je wel gekeken, maar zie je zoveel stijlen dat je niet goed weet wat te kiezen. In al die gevallen begrijpen we je volledig. En belangrijker, helpen we je daar graag bij. De hoge en lange laarzen zijn helemaal terug van weggeweest, maar je bent zeker niet de enige die daar wel een paar tips bij kan gebruiken.

Helemaal terug van weggeweest

Daar waar je misschien vooral enkellaarsjes voor iedere dag in de kast hebt staan zijn het de hoge laarzen die weer helemaal terug zijn. Dus ben je op zoek naar een mooi paar schoenen voor een feestje, een speciale gelegenheid of gewoon om er geweldig uit te zien? Wij helpen je ideeën op te doen met de langere laarzen. Het zijn hoge laarzen die de aandacht trekken, al zijn ze er in allerlei stijlen. Zo weet je zeker dat het ook helemaal matcht met de looks die jij in gedachten hebt.

5x hoge laarzen om bij weg te dromen

Ben je benieuwd welke hoge laarzen andere dames graag dragen en waarmee jij geweldig voor de dag komt? Stel dat je er binnenkort lekker op uit trekt in Nederland of dat je iets te vieren hebt, dan wil je er natuurlijk goed uitzien. Dat lukt met een paar hoge laarzen, zeker als je daarvoor inspiratie opdoen met onze tips.

Dit zijn de 5 soorten hoge laarzen die je wat ons betreft in ieder geval gezien moet hebben:

  • Hoge laarzen met hak
  • Hoge cowboylaarzen
  • Afzaklaarzen
  • Hoge veterlaarzen
  • Stoere boots

Hoge laarzen met hak

We beginnen met de hoge laarzen met hak, meteen een gewaagde keuze. Dat wil zeggen, als de hak wat hoger is kan het best even wennen zijn om er goed op te lopen. En combineer je ze verkeerd? Dan gaat er zomaar te veel aandacht uit naar je laarzen en daar knapt de rest van je outfit niet van op.

Aan de andere kant kun je ze dus heel leuk combineren met bijvoorbeeld een midi-rok of met een stoere jeans. Zorg er in dat laatste geval wel voor dat de laarzen een bredere schacht hebben, om er makkelijk in te komen. De lange laarzen met hak zorgen er in alle gevallen voor dat je benen langer lijken, dus dat je sexy en vrouwelijk voor de dag komt.

Hoge cowboylaarzen

Als je zoekt naar een meer stoere look kun je bijvoorbeeld kijken naar de hoge cowboylaarzen. Die combineren de voordelen van een hoge laars, met het stoere cowboy-karakter. De trend is al veel langer populair, dus een paar cowboy boots had eigenlijk allang bij jou in de kast moeten staan. En kies je voor wol, zijde of satijn? Dan is het bovendien een mooi geklede keuze, waarmee je alle kanten op kunt.

Afzaklaarzen

Een wat afgeleide trend van de hoge laarzen is de afzaklaars. Die laat je bewust een stukje afzakken, waarmee je een meer nonchalante en slouchy look creëert. Dat is precies de bedoeling, ook omdat je daarmee kunt zorgen voor een interessant contrast. Draag er een leuk jurkje op in een aardse kleur, voor een rustige en toch stijlvolle outfit.

Hoge veterlaarzen

Een paar hoge veterlaarzen oogt wat strenger en strakker, en is goed geschikt als je bijvoorbeeld een avondje uitgaat. Pas in dit geval wel op met bijvoorbeeld het gebruik van leer, daarmee kun je makkelijk over de top gaan. In plaats daarvan kies je liever voor zachte en luxe stoffen.

Stoere boots

Een paar stoere boots is altijd een goede keuze, zowel overdag als wanneer je naar een feestje gaat. Je kunt het zelfs naar werk dragen, waardoor de boots eigenlijk altijd van pas komen. Met de rest van je outfit kun je het stoere benadrukken of juist balanceren, zodat je daar meerdere kanten mee op kunt.

Bestel jouw volgende hoge laarzen

Heb je inspiratie opgedaan met de bovenstaande tips? Blader online door de verschillende nieuwe collecties en de geweldige modellen. Op die manier vind je eenvoudig het volgende paar hoge laarzen waarmee jij geweldig voor de dag komt.