Welke dames laarzen zijn hip?

Welke dames laarzen zijn hip?

Door Patrick

Een paar hippe dames laarzen: hoe kies je die? Misschien heb je al wat laarzen in de kast staan, maar ben je weer op zoek naar een leuk nieuw item. Dan helpen we je graag. Onze inkopers zijn steeds op zoek naar mooie modellen, waarvoor we samenwerken met het grote aantal webwinkels waarmee we samenwerken. Wij zochten voor je uit wat er hip en trendy is.

Dus zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel een paar tips gebruiken? Dat is precies waar we je graag mee helpen. Wij laten je zien welke hippe dameslaarzen er te koop zijn. Afgestemd op de trends van dit moment en die nog komen gaan. Zo weet je zeker dat je een geweldige keuze maakt, zowel voor thuis en op het werk als voor een bijzondere gelegenheid.

Hip en trendy: wij zochten het voor je uit

Hoe houd je bij wat er hip en trendy is als het gaat om de dames laarzen? Wij houden de leukste modellen voor je in de gaten, bijvoorbeeld binnen de cowboylaarzen. Op die manier maak je makkelijk de juiste keuze, precies afgestemd op waar jij naar op zoek bent. En lekker hip en trendy, zoals we ze vinden bij de webwinkels en merken waarmee we samenwerken.

5x hippe laarzen voor dames

Dus wil je inspiratie opdoen, bijvoorbeeld voor een paar laarzen op hakken? Of gaat het je om andere items binnen de (lange) laarzen? Wij laten je zien wat er op dit moment allemaal een goede keuze is.

Dit zijn de items binnen de trends die we voor je hebben geselecteerd:

  • Met of zonder hak
  • Lekker slouchy boots
  • Ga voor stof in suède
  • Draag ze met een dikke zool
  • Hoog en in lakleer

Met of zonder hak

Het bijzondere is dat de hippe dames laarzen er zijn mét hak en zónder hak. Dus heb je zin in een leuk feestje waarbij je het stralende middelpunt mag zijn? Of is het juist de bedoeling om op je werk een paar laarzen te dragen waarmee je niet te veel opvalt? Geen zorgen, in de beide gevallen maak je een heel hippe keuze. De merken laten zien dat het allebei kan, zodat jij de volledige vrijheid ervaar.

Lekker slouchy boots

En wil je het zelfs lekker nonchalant en een beetje slouchy maken? Ook dat kan, waardoor er echt helemaal niets mis kan gaan. Juist als de laarzen een klein beetje inzakken (of lijken in te zakken) is dat eigenlijk een heel hippe en trendy keuze. Wat dat betreft hoeft het allemaal niet perfect te zijn, en dat zie je terug in de hippe laarzen voor dames op dit moment.

Ga voor stof in suède

Als je het zoekt in de nette laarzen voor naar werk of andere speciale gelegenheden kijk je bijvoorbeeld naar suède. Dat is net als fluweel en bijvoorbeeld nubuck een mooi luxe materiaal. Dat komt het geklede karakter van de laarzen ten goede. Het is een enorm hippe keuze, waarmee jij iets bijzonders aantrekt voor een avondje uit.

Draag ze met een dikke zool

En wil je er vooral lekker comfortabel op kunnen lopen? Bekijk de items met een dikke zool. Daarmee zorg je ervoor dat je er goed op kunt blijven lopen. Je straalt het zelfvertrouwen uit dat je kent van hakken, terwijl je veel minder moeite hoeft te doen om de ene voet voor de andere te zetten.

Hoog en in lakleer

Een beetje gewaagd zijn de dames laarzen die hoog zijn, uitgevoerd in lakleer. Het is een hippe en trendy keuze, maar je moet het aandurven om ze aan te trekken. Combineer ze met meer leer of juist met een lange jas of jurk, voor een sterk contrast.

Hippe dameslaarzen kopen

Wil je online hippe dameslaarzen kopen of zoek je naar meer inspiratie? We laten je zowel in de blogs als met de verwijzingen naar de webwinkels graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Jij kunt lekker makkelijk online winkelen, voor een hip paar dames laarzen waarmee je op een geweldige manier voor de dag komt.