De beste schoenen voor grote voeten

De beste schoenen voor grote voeten

Door Patrick

Wat zijn de beste schoenen voor grote voeten? Misschien vind je al snel dat de schoenen je voeten nóg groter laten lijken. Of heb je moeite om merken te vinden die jouw maat aanbieden. In die gevallen leggen we je graag uit bij welke merken je mooie schoenen vindt. Die speciaal geschikt zijn voor jouw grote voeten. En die er geweldig uitzien, voor een geslaagde look met een mooi paar schoenen.

Bij grote voeten hebben we het over schoenmaak 45 of meer voor mannen. En over bijvoorbeeld schoenmaak 43 en meer voor vrouwen. Je zal merken dat helaas niet alle merken dan beschikbaar zijn. Ze maken hun schoenen tot en met die maten, maar niet voor 46, 47, 48 of meer. Sommige speciale merken voor grote voeten gaan zelfs tot maar 50 of nog verder. Dat betekent dat je prachtige schoenen kunt kopen, ook als je grotere voeten dan gemiddeld hebt.

Wanneer heb je grote voeten?

Met name vrouwen hebben er veel last van als ze grote voeten hebben. Je kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken. Een paar schoenen is niet altijd in jouw maat beschikbaar. En als de schoenen er zijn laten ze je voeten extra groot lijken. Dat is niet waar je op zit te wachten.

Daarom zochten wij uit welke merken je wel kunt dragen. We werken samen met meer dan 100 webwinkels. Samen met hen zochten we naar de merken met grote maten, die ervoor zorgen dat je voeten wat minder groot lijken. Het zijn prachtige schoenen om te zien, ze zitten heerlijk én ze zijn er in de maat die jij zoekt. Wij helpen je inspiratie op te doen. Al vind je bij ons in het assortiment gelukkig veel meer merken waar je schoenen kunt kopen als je grote voeten hebt.

Grote schoenen die er geweldig uitzien

De beste schoenen voor grote voeten zorgen ervoor dat je voeten er niet groter van gaan lijken. Of dat die zelfs wat kleiner ogen, dankzij het model. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat veters of een gesp daar soms bij kunnen helpen. Loafers of instappers die helemaal niets op de wreef of neus hebben zitten zullen bij grote voeten juist nog groter lijken.

1. Magnanni voor heren

Een van de merken voor heren die je kunt kopen bij grote voeten is Magnanni. Het merk staat bekend om de Italiaanse nette schoenen, die met de hand worden gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit leer. De schoenen zijn verkrijgbaar tot en met maar 48. Zo kies je voor een elegant en stijlvol paar schoenen, waar jouw voeten goed in passen. De subtiele stiknaad en de carré neus zorgt er met het smalle ontwerp voor dat jouw grote voeten een beetje kleiner zullen lijken. Het binnenwerk van leer en suède draagt ondertussen bij aan extra loopcomfort.

2. Blackstone schoenen

Zoek je naar paar meer casual schoenen voor grote voeten? Dan is het de moeite waard om naar Blackstone te kijken. Het merk staat bekend om de natuurlijke en pure materialen, om het vakmanschap en het krachtige uiterlijk. Bovendien is het een Nederlands merk, waar we trots op kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stoere en sportieve veterboots. Ze zijn afgewerkt met schapenvacht en verkrijgbaar tot en met maar 50! Dat betekent dat je ook bij grote voeten voor deze mooie schoenen kunt kiezen.

3. Maripé voor dames

Zoek je damesschoenen voor grote voeten? Kijk dan bijvoorbeeld naar Maripé. Dit merk is ideaal voor nette schoenen tijdens een zakelijke meeting, net als voor pumps voor een avondje uit. Wat dat betreft zijn de schoenen geschikt voor meerdere gelegenheden. En zorgen ze ervoor dat jouw grote voeten iets minder groot lijken, tot en met maar 43.

De beste schoenen voor grote voeten kopen

Je kunt online schoenen voor grote voeten kopen. Als je die vervolgens goed schoonmaakt en onderhoudt heb je er lang plezier van. Dat voorkomt dat je vaker nieuwe schoenen moet kopen.

Ben je wel toe aan een mooi paar nieuwe schoenen voor grote voeten? We werken samen met veel webwinkels. Dat betekent dat je er altijd een geschikt paar schoenen vindt. Bestel ze in een grote maat, om er lekker comfortabel op te blijven lopen.