De beste schoenen voor kleine voeten

De beste schoenen voor kleine voeten

Door Patrick / 01-02-2023

Wat zijn de beste schoenen voor kleine voeten? Stel dat je maat 34 of maat 35 hebt: hoe vind je dan leuke schoenen die je goed past? Dat valt niet altijd mee, omdat lang niet alle merken deze maten aanbieden. Wij zochten voor je uit waar je wel kunt winkelen.

Je wilt natuurlijk dat de schoenen voor kleine voeten lekker zitten én er leuk uitzien. Daarom richten we ons op de merken die bijvoorbeeld maar 34, 35 en 36 aanbieden, als onderdeel van de standaard-collectie. Ze houden rekening met de kleine maten voor kleine voeten, bijvoorbeeld in de verhoudingen van de schoenen. Daardoor ziet het er goed uit, loopt het lekker én kun jij lekker winkelen om een nieuw paar schoenen te bestellen.

Wanneer heb je kleine voeten?

Twijfel je of je kleine voeten hebt? Wat ‘klein’ is hangt natuurlijk af van hoe je daar naar kijkt. Je zou de verhouding tussen lichaamslengte en je schoenmaat kunnen gebruiken. Op die manier achterhaal je of je kleine voeten hebt, ten opzichte van de rest van je lichaam. En ben je gewoon wat kleiner? Ook dan kun je kleine voeten hebben, ook al is dat goed in verhouding met je lichaamslengte.

Om welke reden je ook kleine voeten hebt, wij snappen dat je daarvoor graag zoekt naar geschikte schoenen. Daarom zochten we bij de 100 webwinkels waarmee we samenwerken uit welke schoenen je kunt bestellen. De meeste merken bieden hun schoenen aan vanaf maar 36 en groter. Dus heb je kleinere schoenen nodig? Dan zetten wij een paar ideeën voor je op een rij.

Merken voor schoenen voor kleine voeten

Bij kleine voeten kun je helaas niet bij ieder merk winkelen. Wij begrijpen dat het veel werk is om van alle merken uit te zoeken waar je wel schoenen kunt bestellen. Daarom zochten wij dat alvast voor je uit. Met maar 34 of 35 heb je genoeg keuze.

1. Everybody: vanaf maar 34

De kleinste schoenen voor kleine voeten vind je bij het merk Everybody. De naam van het merk geeft al aan dat je er schoenen vindt voor iedereen, dus ook als je kleine voeten heeft. Je bestelt er schoenen vanaf maar 34. En dan gaat het niet om een saai paar schoenen, maar bijvoorbeeld om hoge zwarte laarzen of leuke pumps en enkellaarsjes. Het assortiment is er breed, waardoor je ook met kleine voeten de kans hebt om een leuk paar schoenen te bestellen. Everybody heeft de roots bovendien in Italië liggen, dus bij dit merk weten ze wat kwaliteit en stijl is.

2. Brunate, Capobella en DL Sport

Heb je maat 35? Ook dan kun je spreken van kleine voeten. Toch heb je al veel meer keuze uit verschillende merken. Je vindt bijvoorbeeld mooie schoenen bij Brunate. Dit merk maakt elegante hakken, stijlvolle enkellaarzen en loafers. Het zijn zomaar een paar voorbeelden, die laten zien dat je er allerlei soorten schoenen bestelt. Ook Capobella en DL Sport zijn goede alternatieven. Je vindt er schoenen in een Italiaanse stijl en met mooie materialen. Dat geldt speciaal voor de kleine maat, dus ook met kleine voeten kun je daar prima winkelen.

3. Maat 35 bij Fabio Deveraux, Floris van Bommel en Guglielmo Rotta

Andere merken die bekend staan om de schoenen in maat 35 zijn bijvoorbeeld Fabio Deveraux, Floris van Bommel en Guglielmo Rotta. Het feit dat je kunt kiezen uit meerdere merken zorgt ervoor dat je er de schoenen vindt die je zoekt. Dus moet het vooral klassiek zijn, mag het meer casual of ben je op zoek naar iets bijzonders? Filter bij ons op maat 34 of maat 35. Je zal zien dat we dankzij de samenwerking met 100 webwinkels van alles te bieden hebben.

De beste schoenen voor kleine voeten kopen

Je bestelt online de beste schoenen voor kleine voeten, net als veel grotere modellen. Dus ben je op zoek naar een afwijkende maat? Geen zorgen, bij ons vind je de schoenen die je zoekt en kun je die eenvoudig online bestellen.

Wij begrijpen dat jij zoekt naar een paar schoenen dat je precies past. Ook met kleine voeten heb je de keuze uit allerlei merken. We werken samen met meer dan 100 webwinkels, dus bij ons vind je altijd de schoenen in een kleine maat waar je naar op zoek bent.