De herfst in met nieuwe schoenen

De herfst in met nieuwe schoenen

Door Patrick

De herfst staat weer voor de deur, dus het is tijd om je daarop te gaan kleden. Dat doe je natuurlijk op een goed paar schoenen, dat niet mag ontbreken als het buiten weer natter begint te worden. Dus ben je benieuwd naar de laarzen en pumps voor dames of de schoenen voor heren? Wij laten je precies zien welke trendy schoenen op dit moment de juiste aankoop vormen.

Ga je de herfst in met een paar lekkere laarzen die je beschermen tegen de regen? Of kies je ervoor de retro-trends op te zoeken en daarmee terug in de tijd te keren? Het zijn twee uitstekende keuzes om je weer helemaal hip en trendy te kleden. Wij zochten voor je uit welke kant het opgaat met de collecties van de verschillende merken. Zo krijg je een goed beeld van wat je in de herfst en het najaar kunt verwachten.

Lekker regenachtig en koud

In de herfst en het najaar is het lekker regenachtig en wordt het langzaam weer koud. Dat betekent dat de schoenen warmer zijn dan in de zomer, waarin het belangrijk is om het lekker luchtig aan te pakken. Als je naar buiten gaat houd je jouw voeten graag droog en warm.

Dit zijn de schoenentrends voor de herfst

Ben je benieuwd naar de schoenentrends voor de herfst? Ze zijn afgestemd op het weer zoals je dat kunt verwachten. Er valt veel meer neerslag en het is minder warm, dus het is belangrijk om je daar alvast goed op te kleden.

Wij tonen je de schoenentrends voor de herfst, waarmee je zeker weet dat je geweldig voor de dag komt:

  • Regenlaarzen met stevige zolen
  • Fijne ballerina’s
  • Pure nostalgie in de wedges
  • Sleehakken met comfort
  • Retro sneakers

Regenlaarzen met stevige zolen

Wat in de herfst in ieder geval niet mag ontbreken als het om schoenen gaat is een paar stevige regenlaarzen met degelijke zolen. Zorg ervoor dat het regenwater er af kan lopen. En dat de zolen voldoende grip bieden, bijvoorbeeld als je toch het avontuur op wilt zoeken. Zo weet je zeker dat jou in ieder geval niets kan gebeuren.

Fijne ballerina’s

En ga je naar binnen toe? Dan heb je juist veel meer aan een paar fijne ballerina’s. Op de momenten dat je binnen bent mag het lekker verfijnd zijn, om zeker te weten dat je niemand op de tenen trapt. Dat is natuurlijk overdreven, maar het valt op dat de fijne schoentjes het goed doen in de verschillende collecties van de populaire merken.

Pure nostalgie in de wedges

Helemaal terug van weggeweest zijn de wedges, en dan ook nog eens in een nostalgische stijl. Dus heb je zin om terug in de tijd te gaan? Dan vormt dit een geweldig paar schoenen voor de herfst. Hiermee weet je zeker dat je klaar bent voor het komende seizoen, dankzij de stijlvolle schoenen waarmee je jouw outfit helemaal compleet maakt.

Sleehakken met comfort

Een paar sleehakken zorgt voor een overtuigende verschijning. Tegelijkertijd ervaar je net wat meer comfort dan op een naaldhak of zelfs op een reguliere hak. Wat dat betreft hoef je het jezelf gelukkig niet te moeilijk te maken om een hip paar schoenen te bestellen.

Retro sneakers

En wil je nog lekkerder lopen én toch geweldig voor de dag komen? De retro sneakers zijn weer helemaal terug. Ze zijn goed geschikt voor de herfst, omdat ze je natuurlijk goed beschermen tegen de verschillende invloeden van het weer.

Hippe schoenen kopen voor de herfst

Dus wil je een paar hippe schoenen kopen voor de herfst? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. Bekijk de verschillende artikelen en vind voor de herfst en de andere seizoenen een leuk paar nieuwe schoenen. Of blader door de collecties van de verschillende merken en webwinkels waarmee we samenwerken. Zo weet je zeker dat je volgens de trends van dit moment een leuk paar nieuwe schoenen vindt.