De witte sneaker als veelzijdige schoen voor elke gelegenheid

De witte sneaker als veelzijdige schoen voor elke gelegenheid

Door Eefje

Witte sneakers, ze domineren het straatbeeld en dit is natuurlijk niet geheel zonder reden. Witte sneakers zijn namelijk een gepaste aanvulling op vrijwel elke outfit. Veel mensen zijn dan ook van mening dat een goede en kwalitatieve witte sneaker niet mag ontbreken in de kast. Het is een ware basic waar ook jij niet zonder kan! Hieronder meer.

Witte sneakers combineren met je outfit

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; de mogelijkheden zijn werkelijk waar eindeloos. Een limitatieve opsomming is hierom natuurlijk lastig te geven. Een witte sneaker laat zich van oudsher al goed combineren met een zomerse outfit. Een lichtblauwe korte broek of een knalrode jurk met bloemetjes, het kan allemaal! Ook in de winter winnen witte sneakers in populariteit, ze vormen de ideale aanvulling op een heerlijke warme winterse outfit. Het grote voordeel van wit? Wit is overal mee te combineren. Dat dit ook echt het geval is blijkt uit het vaak formeel geklede bedrijfsleven. Een advocaat strak in pak met witte sneakers? Absoluut geen uitzondering. Witte sneakers zijn dan ook goed te combineren met een pantalon of een formelere jurk of rok. Het zorgt voor een trendy en een net wat vlottere look. En oh ja, ga je sporten? Witte sneakers! We kunnen het er eindeloos over hebben, maar de conclusie moet hier zijn dat witte sneakers voor praktisch elke gelegenheid en voor elk seizoen buitengewoon geschikt zijn. Een ware must-have voor zij die op zoek zijn naar een goed te combineren en tevens stijlvolle sneaker.

Maar witte sneakers blijven toch helemaal niet wit?

Je kunt er niet omheen, wit kent één groot nadeel en dat is dat het snel vies wordt. Dit is helemaal het geval nu witte schoenen al lang niet meer puur voor de zomer zijn. Winterse en herfstachtige smerige modder en regen op je kostbare sneakers klinkt als een ware nachtmerrie. Deze nachtmerrie wordt al gauw de bittere werkelijkheid wanneer je door de modderige sneeuw heen fietst. Blegh! Gelukkig is het goed mogelijk om je witte schoenen mooi wit te houden. Of het nou gaat om leer, suède of stoffen All Stars; je krijgt ze wel weer wit!

Geschikt voor creatievelingen!

Waarom is tekenpapier wit en niet zwart, groen of blauw? Dat is natuurlijk niet zo een moeilijke vraag. Op wit komen kleuren goed tot hun recht en is alles duidelijk te zien. Net als tekenpapier kan leiden tot bijzondere creaties, kan een witte sneaker dat ook. Zo kun je een witte sneaker aanpassen tot die helemaal aan jouw smaak voldoet. Gebruik hiervoor speciale stiften of beplak de schoenen met leuke decoraties naar smaak. Een leuke bezigheid voor jong en oud. Zoek je écht iets origineels, dan kun je je witte sneakers dippen in dip-dye. Of misschien ben je helemaal verliefd op gympen met een prachtig regenboog effect. Sommige mensen zijn zo goed in het customizen van sneakers dat ze hun hobby weten te verheven tot een echt handeltje. Zo kun je leuk bijverdienen!

Witte sneakers zijn voordelig en tijdloos

Op felle kleuren en complexe designs raak je een keer uitgekeken, zo werkt mode nou eenmaal. De wereld draait door en de trends veranderen aan de lopende band. Een goede basic als een witte sneaker is echter geen trend, maar een tijdloze aanvulling op je outfit. De kleur wit is nou eenmaal tijdloos door de neutraliteit dat het uitstraalt. Je raakt er minder snel op uitgekeken, dit scheelt geld! Het belang om de nieuwste sneaker te kopen om mee te gaan met de trends is bij een witte sneaker veel kleiner dan bij een uitbundig gekleurde sneaker die onderhevig is aan de huidige trends. Wit is wit en de designs zijn doorgaans vrij minimalistisch. Daarnaast, juist omdat witte sneakers zo neutraal zijn en het niet al te veel poespas bevat, vallen de prijzen gemiddeld gezien wel mee. Zo bespaar je dus dubbel! Enerzijds hoef je minder vaak nieuwe sneakers te kopen en anderzijds vallen de prijzen bij aanschaf relatief mee. Maar uiteraard geldt, je kunt het zo duur maken als je wil. Ook is het niet helemaal waar dat elke witte sneaker per definitie minimalistisch is, er zijn genoeg originele witte sneakers te vinden die net wat meer design elementen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwere Nike Air Max 97. Voor ieder wat wils! Juist dat maakt het zo leuk.

Dus... Overtuigd?

Die witte sneakers moet je hebben! Maar hoe kom je er snel aan? Via Schoenen.nl is het heel gemakkelijk om te filteren op witte sneakers. Vervolgens kies je jouw nieuwe schoen uit en zie je direct waar deze tegen de beste prijs te verkrijgen is. Het leuke is dat witte sneakers geregeld in de aanbieding zijn. Ideaal!