Deze heren sneakers zijn super hip

Deze heren sneakers zijn super hip

Door Patrick

Je zoekt een paar super hippe sneakers voor heren. Wij hebben de echt hippe items voor je verzameld, waarmee jij een goede keuze maakt. Dus zoek je iets bijzonders? Waarmee je opvalt ten opzichte van wat de rest draagt? Dat is precies waarvoor we gaan zorgen. We delen de tips waar jij naar op zoek bent. Voor een paar heren sneakers waarmee je er keer op keer voor zorgt dat je lekker veel bekijks trekt. 

In kleuren en stijl

De verschillende hippe sneakers voor heren zijn er in allerlei kleuren en stijlen. Dus zoek je het hipper dan anderen? Ga dan niet zomaar voor zwart en voor grijs of wit. Zoek het in plaats daarvan in de andere kleuren. Bijvoorbeeld in rood en in geel, net als in zilver en in goud. Dat zijn de kleuren waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je meteen opvalt. De super hippe sneakers zijn vervolgens natuurlijk geweldig om te dragen, al kun je ze ook verzamelen. In sommige gevallen is het misschien maar beter om ze niet te veel te dragen, en goed op te bergen. Of zelfs te beveiligen tegen anderen die het op de sneakers gemunt kunnen hebben. 

5 hippe sneakers voor heren

We combineren het aanbod van meer dan 100 verschillende webwinkels. Dat betekent dat we zowel de nieuwe collecties als de klassiekers kunnen tonen, van alle merken die jij kunt bedenken. En om het je nog makkelijker te maken hebben we ook het huiswerk alvast gedaan. We tonen je de super hippe sneakers van vijf van de populaire merken, waarmee jij het komende seizoen een geweldige keuze maakt. 

1. In zilver van Floris van Bommel

Echt unieke sneakers hebben natuurlijk niet de typische kleuren, maar bijvoorbeeld goud of zilver. Een goed voorbeeld van die sneakers vind je bij Floris van Bommel. De sportieve sneakers zijn er in zilver, op de zijkanten van de schoenen. Daarnaast combineren de sneakers oranje, zwart en wit. Op die manier zit er een Nederlands tintje aan. En zoek je er eenvoudig een mooie outfit bij uit, waarmee je alle kanten op kunt. 

Let ook op de manier waarop Floris van Bommel de eigen merknaam heeft verwerkt op de super hippe sneakers. Dat is gebeurd op de oranje tong van de sneakers, waardoor het een extra luxe uitstraling krijgt. 

2. Ga voor Ghoud

En zoek je naast het zilver ook het goud? Je kunt in ieder geval kiezen voor een paar sneakers van Ghoud. Daarmee draag je een geweldig Italiaans merk, dat bekend staat om de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.

Officieel heet het merk zelfs Ghoud Venice. Dat verwijst naar de roots van het merk in Venetië. De sneakers zijn in een korte tijd zeer populair geworden, dus de kans is wel groot dat je ze de komende tijd meer gaat zien. Tot die tijd kies je voor een paar super hippe sneakers, waarmee je er geweldig uitziet.

3. Santoni sneakers in leer

Misschien ken je Santoni als Italiaans merk voor nette herenschoenen. Het merk maakt ook sneakers, in dezelfde hoogwaardige stijl. Dat betekent dat je bijvoorbeeld kies voor wit leer, dat tot in de puntjes netjes is afgewerkt. Met de stilistische gaatjes in het leer en de vlakken in wit en lichtgrijs ontstaat er een geweldig geheel. Het zijn mooie hippe sneakers, die bovendien heel exclusief ogen. 

4. Creatieve Hogan sneakers

Echt creatief wordt het met de sneakers van Hogan. Die staan bekend om hun opvallende kleuren, bijvoorbeeld ten opzichte van het wit. Het is opnieuw een Italiaans merk, dus daarmee zit je in ieder geval goed. Opvallend is verder dat het merk de grote ‘H’ van Hogan altijd heel duidelijk in het ontwerp meeneemt. Daardoor kun je ook alle anderen om je heen meteen laten zien dat je Hogan sneakers draagt. 

5. Harris sneakers als must-see

Tenslotte is het de moeite waard om de sneakers van Harris te bekijken. Het zijn echte must-see sneakers, dankzij hun unieke ontwerpen. De materialen die het merk gebruikt zie je bij weinig andere merken terug. Alleen al daarom is het de moeite waard om ze een keer te proberen als super hippe sneakers.  Houd er wel rekening mee dat de hippe sneakers misschien niet zo goed geschikt zijn voor een sollicitatie. 

Super hippe heren sneakers

De super hippe heren sneakers bestel je natuurlijk eenvoudig online. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment, dankzij de meer dan 100 webwinkels die we voor je verzamelen. Zo maak je altijd een goede keuze, zowel voor de nieuwe items als voor de tijdloze klassiekers die je al kent.