Dit zijn heren sneakers voor brede voeten

Dit zijn heren sneakers voor brede voeten

Door Patrick

Met brede voeten merk je misschien dat niet alle sneakers passen. Gelukkig zijn er sneakers voor heren beschikbaar met een wijdere wijdtemaat. Dankzij de maat K kun je erop rekenen dat je de schoenen ook met brede voeten makkelijk aan kunt trekken. En dat je er comfortabel op loopt, dus dat er niets is om je zorgen over te maken. Wij hebben het voor je uitgezocht, door goed te kijken naar de collecties bij de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. 

Speciaal voor brede voeten

Zoek je naar heren sneakers speciaal voor brede voeten? Als je anders last krijgt van klachten is het verstandig om je schoenen daarop af te stemmen. Zo voorkom je dat je last krijgt van lijntjes. Of je zorgt er in ieder geval voor dat je daar zo min mogelijk extra last van hebt.

De schoenen voor heren met brede voeten zijn zo ontworpen dat je er comfortabel op kunt lopen. Ondertussen zijn het gewoon hippe en leuke sneakers. Bij veel van de merken zie je het er aan de buitenkant niet aan af dat ze bedoeld zijn voor extra brede voeten. Bovendien combineer je ze daardoor heel eenvoudig met de rest van je outfit, wat je ook van plan bent om te gaan dragen.  

5x sneakers voor heren met brede voeten

Ben je benieuwd welke sneakers geschikt zijn voor heren met brede voeten? We hebben zowel de super hippe als de extra brede modellen voor je verzameld. Hieronder vind je vijf paar sneakers voor heren met wijdtemaat K.

1. Josef Seibel David (wijdtemaat K)

De Josef Seibel David is een goede keuze als je zoekt naar lekker brede sneakers. Dankzij wijdtemaat K stap je er makkelijk in, kun je ze goed blijven dragen en ervaar je maximaal comfort. Dus moet je er de hele dag op werken? Of zal je er om een andere reden een lange afstand op lopen? Dan is dit een fijn paar schoenen, dat er dankzij de witte zool bovendien heel hip uitziet. 

Uiteraard zijn de sneakers voor heren met brede voeten beschikbaar in verschillende maten. Dus heb je een grote of juist een kleinere maat nodig? Dat is normaal gesproken geen probleem.

2. Ganter sneakers (wijdtemaat K)

De Ganter sneakers met wijdtemaat K bieden enorm veel ruimte voor brede voeten. Dankzij de veters op de wreef heb je de mogelijkheid om ze goed strak vast te maken. Dit zorgt ervoor dat je voldoende comfort ervaart, en dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen. Het is de belangrijke combinatie van eigenschappen, die ervoor zorgt dat je daarop prettig kunt lopen. 

3. Greve Haarlem Nature Shade (wijdtemaat K)

Een paar Greve Haarlem Nature Shade sneakers is er speciaal voor heren met brede voeten. De schoenen zien er hip uit, dankzij de witte zool eronder. Het zijn sneakers die een beetje hoger zijn dan veel andere modellen. Dat biedt extra ondersteuning voor je voet en voor het begin van de enkel. Wat dat betreft loopt je er heel comfortabel op.

4. Waldlaufer K-Fabian (wijdtemaat K)

De Waldlaufer K-Fabian sneakers voor heren met brede voeten zitten op een heel praktische manier in elkaar. Het zijn fijne schoenen, waar veel mannen met bredere voeten veel en lang op lopen. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleuren en bestel je precies de maat die je nodig hebt. 

5. Josef Seibel Louis (wijdtemaat K)

De Josef Seibel Louis is een bijzonder betaalbare sneaker voor brede voeten. Je betaalt een relatief lage prijs, voor een sneaker die je gedurende de dag lang aan kunt. Dankzij het nette en onopvallende ontwerp van de sneakers kun je die ook prima naar je werk aan.

Heren sneakers voor brede voeten

Zoek je naar heren sneakers voor brede voeten? We werken samen met meer dan 100 webwinkels. Een deel daarvan specialiseert zich in deze schoenen. Dat betekent dat je ze eenvoudig online bestelt, waarna je ze natuurlijk snel in huis hebt.