Deze herenschoenen zijn trendy: doe inspiratie op

Deze herenschoenen zijn trendy: doe inspiratie op

Door Patrick

Je zoekt trendy herenschoenen: waar begin je? Met dit artikel natuurlijk! Wij leggen je uit over de trends van dit moment, zodat je daarmee een goede keuze maakt. We werken samen met meer dan 100 webwinkels. Dat betekent dat we alle nieuwe collecties voorbij zien komen. En dat we bij de merken in de gaten houden wat er op dit moment hip is. Zodat we jou uit kunnen leggen welke trendy herenschoenen je allemaal kunt bestellen. Daarop kom je geweldig voor de dag. 

Lekker trendy en toch heel comfortabel

De trendy herenschoenen moeten natuurlijk wel lekker lopen. Daarom kijken we naar de trends en naar het comfort, waar bijvoorbeeld de grote en bekende merken om bekend staan. Zo kies je voor een paar schoenen waar je fijn op loopt, en waarmee je bovendien een heel hippe keuze maakt. Dus zoek je naar casual schoenen voor iedere dag? Of voor een paar nette en trendy schoenen dat je aan kunt naar kantoor? Wij helpen ermee op weg. Bij de verschillende merken in de meer dan 100 webwinkels zien we wat er hip en trendy is, zodat je zelf niet alle merken, modellen en paren schoenen met elkaar hoeft te vergelijken.  

5 trends om niet te missen

Natuurlijk zijn er trends te over en volgen de hippe schoenen elkaar snel op. Toch hebben we 5 trends voor je weten te verzamelen, die je in ieder geval niet mag missen. Zo ben je in één keer op de hoogte. En kies je hiermee voor een geslaagd paar schoenen waarop je als man voor de dag kunt komen. 

1. Hippe sneakers

Een paar hippe sneakers is sowieso een goed idee. Je draagt de schoenen zowel casual als zakelijk, dus voor allerlei verschillende gelegenheden.

Bekijk bijvoorbeeld de chunky sneaker. Het is een paar schoenen met een dikkere zool. Dat loopt lekker comfortabel en het ziet er heel trendy uit. De schoenen ogen wat grover dan je gewend bent, om daarmee de aandacht te trekken.

Daarnaast vormen de kleurrijke sneakers een belangrijke trend, net als de retro-modellen. Dus ga voor color blocking of voor een paar Vans of All Stars. Daarmee maak je sowieso een goede keuze, en bovendien kun je er allerlei outfits mee combineren. 

2. Luxe loafers

Zoek je een paar luxe schoenen, die je onder een mooie outfit aan kunt? Ga dan voor een paar loafers. Die zijn er bijvoorbeeld in suède en in (slangen)leer. Het zijn hoogwaardige materialen, die je mooi combineert met een pantalon of een andere nette broek.

Bovendien kun je zorgen voor een heel zomerse of een ontspannen stijl, als je kiest voor de instappers die je makkelijk aan kunt trekken. En draag je er een shorts of een jeans op? Dan creëer je met de luxe loafers eenvoudig een meer luxe look. 

3. Casual slippers

Lekker nonchalant loop je op een paar slippers. Ze zijn er in zwart en in allerlei felle kleuren, om daarmee meer de aandacht te trekken. Je trekt ze eenvoudig aan en ook zo weer uit. Dus zoek je naar een urban look waarmee je lekker ontspannen voor de dag komt? Slippers zijn dan heel goed geschikt.

Aan de andere kant zijn de leren slippers heel trendy. Daarmee kom je meer gekleed voor de dag. Je maakt een geweldige indruk, bijvoorbeeld op het strand of aan de rand van het zwembad.

4. Laidback bootschoenen

Om de trend verder door te zetten als je zoekt naar een paar schoenen kun je kijken naar bootschoenen. Daarmee zorg je ervoor dat je gekleed voor de dag komt, terwijl de schoenen gemaakt zijn van heel casual materialen. Het is een fijne combinatie van elementen, in schoenen die je heel eenvoudig aantrekt. Ze zijn lekker trendy, vooral in de opvallende kleuren.

5. Nette veterschoenen

Ten slotte kunnen we natuurlijk niet afsluiten zonder de nette veterschoenen. Ze zijn trendy in de verschillende kleuren, vooral in combinatie met een paar opvallende veters. Zo zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet binnen de trendy modellen, om daar een keuze uit te maken.

Trendy herenschoenen kopen

Wil je trendy herenschoenen kopen? Wij helpen je er graag mee op weg. Zo maak je een mooie, trendy, hippe én comfortabele keuze. Het is een paar schoenen waar je heerlijk op zal lopen, onder al jouw favoriete outfits.