Deze sneakers zijn trendy: tips voor een geweldige look

Deze sneakers zijn trendy: tips voor een geweldige look

Door Patrick

Een trendy paar sneakers is misschien wel de beste keuze voor een geweldige look. Dus zoek jij een manier om hip voor de dag te komen? Wij tonen je 5 van de trends die je zeker niet mag missen. Daarmee leg je de basis voor een geweldige outfit.

Trendy sneakers

Sneakers zijn heel bepalend voor je outfit. Dus zoek je naar een trendy model? Je kunt online inspiratie opdoen bij bijvoorbeeld Pinterest. Je vindt er tal van outfits zoals je ze kunt combineren, inclusief de sneakers die je op het oog hebt natuurlijk. Doe er op je gemak inspiratie op, en combineer de items die je al in de kast hebt hangen met een mooi paar nieuwe schoenen waar je iedere dag blij van wordt.

Of bewaar de sneakers voor de bijzondere gelegenheden. Dan draag je ze niet te veel, dus houd je het bijzonder op de momenten dat je er klaar voor bent. En dat je wilt opvallen, zowel met de outfit als met de schoenen die je aan je voeten hebt. Wat dat betreft bepaal jij hoe je ze wilt dragen. Wij tonen je slechts de trends van dit moment, waarmee je geweldig voor de dag komt. 

5 trends die je niet wilt missen

De sneaker trends voor een nieuw paar schoenen die je niet wilt missen hebben we voor je verzameld. Doe inspiratie op met 5 hippe trends, waarmee je zeker weet dat je de plank modieus in ieder geval niet mis zal slaan.

1. Color blocking

Denk kleur. Denk veel kleur. En denk vooral aan meerdere kleuren die je met elkaar combineert. Dat is de trend van color blocking. De verschillende kleuren met een sterk contrast gaan heel goed samen in de sneakers. Zo combineer je geel met oranje en bijvoorbeeld blauw met groen. Hoe meer het opvalt, des te beter de keuze is die je maakt. Wat dat betreft kan het niet kleurrijk genoeg, dus zijn er allerlei combinaties te maken.

2. Retro sneakers

Stap terug in de tijd met een aantal ‘gouwe ouwen’. Het zijn de sneakers van weleer, die weer helemaal terug zijn in moderne materialen. Merken zoals Nike, Adidas en Puma laten net als Reebok zien dat het soms een hele stap voorwaarts is om juist weer een keer achterom te kijken. Zo grijp je terug naar het mooie verleden, terwijl je kiest voor een nieuw paar hippe schoenen.

3. Sportieve trainers

Een paar sneakers draag je heel casual óf is juist meer sportief. Dus ben je op zoek naar een sportieve look, bijvoorbeeld onder een trainingsbroek of gewoon ter contrast van wat je nog meer draagt? Ontdek de verschillende sportieve trainers die er beschikbaar zijn. Je komt er misschien de club niet mee binnen, maar overdag is het een duidelijk statement. Laat zien dat jij van sporten houdt, of dat je het contrast aandurft met hoe je bij anderen bekend staat.

4. High tops

De high tops laten zich geweldig combineren, bijvoorbeeld onder een korte broek of een stoere jeans. En draag je een zomerjurk of een -rok? Ook dan zijn de hoge sneakers heel hip en trendy. Ze zijn er zowel in wit en lichte kleuren als in zwart en andere donkere kleuren. De hoge schoenen trekken de aandacht en zorgen ervoor dat je extra ondersteuning ervaart bij de enkel. Wat dat betreft is het zowel een hippe en trendy keuze als een model dat je prettig draagt om er goed op te lopen. 

5. Canvas sneakers

De laatste trend die we je niet kunnen onthouden is die van canvas sneakers. Het zijn hippe sneakers waarmee je kiest voor een stoffen afwerking. Dat maakt de schoenen lekker nonchalant, waardoor je ze heel casual en voor iedere gelegenheid goed kunt dragen.  

Trendy sneakers kopen

Wil je een paar trendy sneakers kopen? Wij tonen je het complete overzicht, dankzij de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Zo maak jij sowieso een goede keuze, bij de populairste merken die je eenvoudig online bestelt. Dus koop een paar trendy sneakers, dan weet jij zeker dat je onder je outfit de volgende keer een geweldig geslaagd paar schoenen draagt.