Dit zijn trendy sneakers met felle kleuren

Dit zijn trendy sneakers met felle kleuren

Door Patrick

Een paar trendy sneakers met felle kleuren is dé populaire keuze op dit moment. Je kiest voor color blocking, waarmee je opvalt en zorgt voor een geweldig contrast. Dus zoek je schoenen om mee op te vallen? Of wil je jouw geweldige outfit nog meer in de schijnwerpers zetten? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende kleurrijke sneakers die je daarvoor kunt bestellen. 

Color blocking: felle kleuren

De felle kleuren voor sneakers zijn niet nieuw. Color blocking bestaat al veel langer, en heeft veel invloed gehad op de mode. Het is een trend die al jaren opkomt, en die inmiddels ook z’n weg naar de schoenen en sneakers heeft gevonden. Dus ben jij op zoek naar een kleurrijk paar sneakers? Dan is dat een uitstekende keuze.

De verschillende felle kleuren zouden normaal gesproken niet goed samengaan. Dat wil zeggen, ze vloeken met elkaar en leiden daardoor tot een opvallend contrast. In dit geval is dat juist de bedoeling, omdat je er daarmee voor zorgt dat je de aandacht trekt. Dus heb je een rustige en lichte outfit bedacht? Of val je daarmee al op vanwege de kleuren? In de beide gevallen is het een heel goed idee om er een paar trendy sneakers met felle kleuren onder te dragen. 

5 merken met kleurige sneakers

Misschien ben je benieuwd waar je de kleurige sneakers precies kunt bestellen. Wij werken samen met meer dan 100 webwinkels, dus ook met de merken waar je de trendy sneakers kunt vinden. Als je zoekt naar een paar kleurrijke schoenen is het een goed idee om het aanbod van deze merken te gaan ontdekken.

1. Fila

Fila ken je misschien al wel, het merk gaat al lang mee en gaat op en af in populariteit. Met name de kleurrijke schoenen voor kinderen en peuters doen het over het algemeen goed. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de Fila Disruptor. Dat is een schoen in rood, roze en wit, drie onderdelen die op een gestroomlijnde manier bij elkaar komen.

De veters in de schoenen zijn gekleurd, net als de rest van de schoenen zelf. De felle kleur op de zolen van de schoenen zorgt ervoor dat ze goed opvallen. Hiermee trek je de aandacht, bijvoorbeeld als de kinderen het schoolplein op komen lopen. 

2. New Balance

Van New Balance ken je natuurlijk de grote ’N’ die altijd op de schoenen staat. Je vindt de letter bijvoorbeeld op de zijkant van de schoenen, vaak in een contrasterende kleur ten opzichte van de rest van het model. Op die manier zijn het hippe en trendy kleurrijke schoenen, waarmee je meteen de aandacht trekt.

Ontdek bijvoorbeeld de New Balance 997 in blauw. Dat wil zeggen, het blauw combineert met neon-groen. Dit enorme contrast zorgt ervoor dat de schoenen meteen opvallen. De witte zolen met de groen-blauwe afwerking zorgt ervoor dat de schoenen ondanks de felle kleuren en color blocking toch goed in balans zijn. 

3. Puma

Een paar Puma schoenen in felle kleuren mag eigenlijk niet ontbreken in jouw collectie met sneakers. Dus ben je op zoek naar een opvallend model? Kies dan bijvoorbeeld voor de Puma Cruise Rider Zalm. Inderdaad, de schoenen hebben een zalm-kleur. Dat valt enorm op binnen de rest van het aanbod, dus zorgt voor een geweldige verschijning. 

4. Vans

Van Vans kies je voor schoenen in bijvoorbeeld rood of in geel. Bekijk bijvoorbeeld de Vans Authentic Suède in rood of de Vans UA SK8-Hi in geel. Het zijn beide schoenen waarmee je binnen de rest van jouw outfit zorgt voor color blocking. De schoenen zien er geweldig uit en vormen een mooi contrast ten opzichte van de rest van de look die je op dat moment draagt.

5. Vingino

Misschien ken je Vingino nog niet, al is het een van de populaire merken waarmee je zorgt voor een trendy look. Ontdek bijvoorbeeld de Giulio Blauw voor kinderen of de Odilia Roze. Met die laatste schoenen kies je voor een combinatie van bijna alle felle kleuren, dus zal het daar in ieder geval niet aan liggen. 

Trendy sneakers met felle kleuren kopen

Wil je een paar trendy sneakers met felle kleuren kopen? Dat is precies waar we sterk in zijn, dankzij de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Wij zorgen ervoor dat jij de keuze hebt uit alle verschillende merken, modellen en stijlen die er beschikbaar zijn. Zo vind je de schoenen en sneakers met felle kleuren, die je eenvoudig online kunt bestellen.