Dit zijn de meest verkochte sneaker merken

Dit zijn de meest verkochte sneaker merken

Door Patrick

Wat zijn de meest verkochte sneaker merken en wat zijn de modellen die het goed deden? Wij zochten het voor je uit. Dus ben je benieuwd naar de populaire modellen waarmee je sowieso een goede keuze maakt? We zetten ze voor je op een rij. En vervolgens kun je de populaire sneakers natuurlijk eenvoudig online bestellen. Daarvoor werken we samen met meer dan 100 webwinkels, zodat je de keuze hebt uit het complete aanbod van alle merken. 

Populaire sneaker merken

De populaire sneaker merken doen het uitstekend, maar behoren daarmee niet automatisch tot de grootste namen die we wereldwijd kennen. Ondanks de enorme populariteit van sneakers lukt het zelfs een merk als Nike niet automatisch om tot de top door te dringen.Wat dat betreft zijn het populaire sneaker merken, maar is het best mogelijk dat je één of meerdere van de merken nog niet (zo goed) kent. En dat maakt het extra leuk om ze te gaan ontdekken. De merken hebben zich namelijk hoog en breed bewezen, dus vormen een geweldige keuze als jij zoekt naar een paar nieuwe schoenen. 

5 meest verkochte sneaker merken

Wij zochten voor je uit welke sneakers en welke merken het meest werden verkocht. Dat kunnen we goed in de gaten houden, omdat we werken met meer dan 100 verschillende webwinkels. We zien aan hun cijfers wat er goed verkocht wordt. Bovendien zien we zelf waar veel van jullie naar zoeken, dus waarvan de kans groot is dat de schoenen vervolgens veel over de (digitale) toonbank gaan. We zetten 5 populaire modellen op een rij, van 5 van de populairste merken waarvan je sneakers kunt kopen.

1. Nike

Nike mag natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje met populaire sneaker merken. Het merk gaat al jaren mee en staat bekend om zowel de sportschoenen als om de casual sneakers. Je hebt de keuze uit allerlei modellen, zowel voor dames als voor heren.

Een zeer populair model is de Nike Air Force 1. Het is een klassieke witte schoen, die je heel casual kunt dragen. Dus ben je op zoek naar een populaire sneaker van een merk dat deze categorie haast lijkt te hebben uitgevonden? Dan is dit een uitstekende keuze. Hiermee ga je eigenlijk altijd goed.

2. Off White

Ook heel populair zijn de sneakers van Off White. Je betaalt er een hogere prijs voor, omdat het zeker geen goedkoop merk is. Daar staat tegenover dat je kunt rekenen op unieke designs en geweldige kwaliteit.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de Off-White x Nike Dunk Low ‘THE 50’ Series. De schoenen werden ontworpen door Louis Vuitton, iets dat op zich al laat zien hoe uniek het design is. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het gaat om populaire sneakers die het zeer goed hebben gedaan. Ook de rest van het merk heeft aan populariteit geen gebrek.

3. Yeezy

Een paar populaire sneakers dat je misschien niet aan had zien komen is de Yeezy Foam Runner. Het merk heeft zich in korte tijd enorm ontwikkeld, terwijl de schoenen er enorm a-typisch uitzien.

Dus ben je op zoek naar een paar schoenen waarmee je kiest voor unieke, opvallende en geweldige looks? Dan is dit een van de populaire merken die je zeker niet over het hoofd mag zien. Voor dagelijks gebruik zijn de schoenen niet zo geschikt, maar daarvoor zijn er dan weer heel andere merken.

4. Adidas

Adidas is bijvoorbeeld een van de merken die zowel populair is als waarbij je de keuze hebt uit een enorm aanbod. Met name de Adidas Forum heeft het de afgelopen tijd zeer goed gedaan. Er zijn verschillende uitvoeringen van de schoenen gekomen, zoals de Bad Bunny. Uiteraard kun je ook kiezen uit andere varianten, waarmee je geweldig voor de dag komt.

5. New Balance

Ten slotte behoren de New Balance sneakers tot de meest verkochte schoenen. Je hebt er de keuze uit casual sneakers én uit sportschoenen. Wat dat betreft heeft het merk veel te bieden, en vind je er altijd de sneakers waar je naar op zoek bent. 

Populaire sneakers kopen

Wil je een paar populaire sneakers kopen? Wij helpen je inspiratie op te doen met de merken die het meest werden verkocht. Ontdek de modellen die het goed hebben gedaan. Of ga juist voor de nieuwe collectie. Wij werken samen met meer dan 100 webwinkels, zodat je de keuze hebt uit alle beschikbare nieuwe en klassieke items.