Heren sneakers die je niet wilt missen

Heren sneakers die je niet wilt missen

Door Patrick

Welke heren sneakers wil je echt niet missen? We hebben het voor je uitgezocht, om het je makkelijker te maken. Wij werken samen met meer dan 100 webwinkels. Dat betekent dat we van hen precies kunnen zien welke merken de moeite waard zijn. En wat de nieuwe collecties te bieden hebben. Dus ben je op zoek naar heren sneakers die je niet wilt missen? Wij laten je zien wat de beste opties zijn, natuurlijk beschikbaar in jouw maat. 

Hippe sneakers in stoere stijlen

Van de hippe sneakers zal je in veel gevallen zien dat ze de stoere stijlen hebben. Dat zijn de schoenen die opvallen, dus waarmee je een goede keuze maakt. En waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat jouw outfit een geweldige keuze vormt. Dus ben je op zoek naar iets bijzonders, iets dat anderen niet hebben? Sommigen investeren in sneakers en andere items, al kun je ze natuurlijk gewoon dragen. Wij helpen je graag inspiratie opdoen met wat er allemaal beschikbaar is.  

5x sneakers die je niet wilt missen

Wij hebben alvast voor je uitgezocht welke schoenen er allemaal beschikbaar zijn. Dat zijn de hippe sneakers, die je eigenlijk niet wilt missen. En waarvan je in ieder geval wilt weten dat ze beschikbaar zijn. Zodat je daarmee een goede keuze maakt, en jouw schoenen zorgen voor een geweldige outfit. 

1. Bulky sneakers

Ga je voor bijzonder? Dan zijn het de dikke -bulky- zolen die je niet mag missen. Ze zijn lekker dik en dus heel comfortabel. Dat is echter niet alles, omdat het de schoenen ook een uniek design geeft. Dat geldt voor de zolen en voor de rest van de schoenen, die natuurlijk netjes op elkaar zijn afgestemd. Het zijn in veel gevallen oversized-sneakers, die veel groter ogen dan ze daadwerkelijk zijn. Daardoor passen ze prima aan je voeten, en ogen ze extra indrukwekkend.

Tip: de schoenen zijn helaas niet speciaal geschikt voor extra brede voeten, ook al zou je dat misschien wel denken als je naar het design kijkt. 

2. Minimalistisch zonder extra’s

Zoek je het juist in sneakers die zo min mogelijk poespas hebben? Bekijk dan de minimalistische modellen. Die hebben een heel andere stijl, omdat er goed is gekeken naar wat er allemaal niet nodig is. Dat betekent dat je kiest voor schoenen die op een heel eenvoudige manier in elkaar lijken te zitten.

Lijken te zitten, omdat er juist veel aandacht is besteed aan de verschillende elementen. Daardoor kloppen de schoenen tot in detail. Het zijn fijne schoenen om op te lopen, die er bovendien geweldig uitzien. Daarom zijn het heren sneakers om niet te missen. 

3. Super-duurzame sneakers

Heel belangrijk is inmiddels duurzaamheid. Dat geldt voor allerlei aspecten van ons leven, waaronder de sneakers en schoenen die we dragen.

Dus ben je op zoek naar een paar duurzame sneakers? Houd dan rekening met bijvoorbeeld het leer, suede en rubber dat de merken gebruiken. Pas als dat vegan of in ieder geval duurzaam is maak je daarmee een goede keuze. Bekijk bijvoorbeeld de sneakers van VEJA. Dat merk staat bekend om de duurzaamheid.

4. Retro: terug naar toen

Wil je graag terug in de tijd? Dat kan met een paar sneakers. Sterker nog, steeds meer merken kiezen ervoor om de design-elementen van toen weer terug te laten komen. Dat zie je bijvoorbeeld bij Saucony’s. Die lijken zo uit de jaren ‘80 te komen. Je stapt er een heel andere wereld mee binnen, terwijl je natuurlijk kunt rekenen op de moderne materialen.

5. Klassieke sneakers van topmerken

Een paar klassieke sneakers is altijd een goede keuze, ook als je benieuwd bent naar wat je onder de schoenen niet mag missen. Kijk naar de klassiekers van bijvoorbeeld Vans, zoals de SK8-Hi. In het zwart zijn het sneakers die eigenlijk iedereen in de kast zou moeten hebben staan. Alleen op die manier kun je aan de rest van je collectie gaan werken.

Heren sneakers die je niet wilt missen

Heb je mooie heren sneakers ontdekt die je niet wilde missen. En wil je zeker weten dat je die in de winkel niet mist? Zorg er dan voor dat je ze online bestelt, bij de meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Je hebt de keuze uit de nieuwe collecties en uit de tijdloze modellen. Zo maak je een goede keuze, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.