Dit zijn heren sneakers voor in de zomer

Dit zijn heren sneakers voor in de zomer

Door Patrick

Je zoekt een paar heren sneakers voor de zomer: goed idee! Dat wil zeggen, als je kiest voor de populaire modellen natuurlijk. Die staan bekend om het fijne comfort, om stoffen die ademen en om een design dat goed past bij de zomerse dagen. Dus loop je ermee over de boulevard, door de steden en gewoon naar het strand? Wij laten je zien welke sneakers voor heren in dat geval een goede keuze vormen.

Heren sneakers: heerlijk casual

Om te beginnen zijn heren sneakers voor de zomer sowieso een heel goed idee. Ze zitten lekker casual en vormen alleen al daarom een heel goede keuze. Dus heb je een lekkere vakantiebestemming op het oog en zoek je naar een fijn paar schoenen? Dan zijn de sneakers sowieso het eerste wat je zou moeten inpakken.

Daarop loop je lekker comfortabel, de schoenen zien er leuk uit en ze zijn geschikt voor heel veel situaties. Vooral de lage sneakers zijn goed geschikt, omdat daarmee je enkel lekker vrij blijft. Dat is in de zomer een heel luchtige keuze, om te voorkomen dat je voeten te warm worden. Met warme voeten is het namelijk lastig afkoelen, als de temperaturen buiten flink oplopen.  

5x speciaal geschikt voor de zomer

En ben je benieuwd welke heren sneakers er geschikt zijn voor de zomer? Net als voor dames zetten we een aantal van de populaire modellen op een rij. Daarmee zal je de plank in ieder geval niet mis slaan.  

1. Converse All Stars

We kunnen in dit lijstje natuurlijk niet zonder de good old All Stars van Converse. Het zijn de schoenen die iedere man als het goed is in de kast heeft staan. Dus is dit bij jou nog niet het geval? Dan is dit het moment om daar meteen wat aan te doen.

De originele All Stars zijn lekker laag, lopen comfortabel en zijn goed geschikt voor de zomer. Ze zijn er in zwart met wit en in allerlei andere kleuren. De schoenen zijn ontzettend herkenbaar en laten zich makkelijk combineren met bijna iedere outfit. Wat dat betreft zijn het ware all stars, dus is de naam geweldig gekozen. Op deze schoenen maak je eigenlijk altijd een goede keuze in de zomer. 

2. Adidas Stan Smith

Zoek je een beetje meer stijl, maar niet zonder in te leveren aan comfort? Kies als heren sneakers voor de zomer dan voor de Stan Smith van Adidas. Ook deze schoenen kom je tegen bij bijna alle mannen in de kast.

De schoenen zijn er bijvoorbeeld in wit met de typische groene accenten op de hielen. En natuurlijk in allerlei andere kleuren, zodat er voldoende te kiezen valt. Wat dat betreft is het een mooi paar, waarmee je ervoor zorgt dat je in de zomer stralend voor de dag komt. 

3. Vans Old Skool

De Vans Old Skool heren sneakers voor in de zomer hebben een meer alternatief en laid-back karakter. De schoenen zijn goed geschikt voor dagen waarop je niet goed weet wat je moet dragen. Maar er wel leuk uit wilt zien.

De schoenen hebben een alternatief karakter, ogen sportief én laten zich makkelijk combineren. Dat wil zeggen, als je kiest voor de klassieke modellen in zwart met een witte zool. De andere kleuren zijn iets minder makkelijk te combineren, maar zorgen dan wel weer voor een unieke look en stijl. 

4. Nike Air Max

Op een paar Nike Air Max sneakers voor heren in de zomer kom je zowel sportief als stijlvol voor de dag. Het laat zien dat je zin hebt in de zomer, en dat je er klaar voor bent om actief te worden. Bovendien mogen Air Max-schoenen van Nike eigenlijk natuurlijk niet ontbreken in de kast.

5. Puma Original

Ten slotte willen we graag wat aandacht vragen voor de Puma Original heren sneakers voor in de zomer. Ze lijken door sommige doelgroepen een beetje vergeten te worden. En dat is zonde, omdat het zeker schoenen zijn die behoren tot de populairste keuze voor mannen die zoeken naar sneakers voor in de zomer. 

Heren sneakers voor in de zomer

Dus zoek je naar een paar nieuwe sneakers voor in de zomer? Bestel ze eenvoudig online. Wij verzamelen het aanbod van meer dan 100 webwinkels. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, zowel vanuit de nieuwe collecties als met de tijdloze klassiekers die we hierboven hebben genoemd.