Dit zijn herenschoenen voor in de zomer

Dit zijn herenschoenen voor in de zomer

Door Patrick

Herenschoenen in de zomer: waarmee kom je lekker stralend voor de dag? Wij zetten de verschillende modellen voor je op een rij. En beter nog, we delen meteen de trends bij de 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Zij presenteren je de schoenen uit de nieuwste collecties, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Op de schoenen voor heren die wij je tonen weet je dus zeker dat je een zomerse outfit combineert, die goed geschikt is voor op de boulevard, op het strand en op allerlei andere plekken.

Zomers voor de dag

Wil je graag zomers voor de dag komen, terwijl je tegelijkertijd een paar fijne herenschoenen draagt? In de zomer kan het zowel in Nederland als in het buitenland lekker warm worden. Dan wil je dus het liefst schoenen dragen die lekker luchtig zijn. Dat voorkomt dat je warme voeten krijgt, of dat die zelfs zullen opzwellen. Daarnaast valt het op dat de verschillende merken bij de 100 webwinkels zorgen voor schoenen die lekker kleurrijk zijn. Of die met de veters bijvoorbeeld zorgen voor een opvallend contrast. Wat dat betreft valt er van alles te ontdekken, waarmee je een mooie keuze maakt voor het zomerseizoen. Wij zetten voor je op een rij met welke herenschoenen je kiest voor kwaliteit, comfort én een trendy ontwerp.

5x fijne herenschoenen in de zomer

Dus ben je benieuwd welke soorten schoenen voor heren we zouden adviseren? Of welke schoenen we zelf zouden dragen als de zon weer begint te schijnen? Dat is precies waar we naar hebben gekeken, om jou te helpen een goede keuze te maken. 

1. Luchtige loafers

Allereerst maak je een geweldige keuze met een paar luchtige loafers. Daarmee zorg je er namelijk voor dat je lekker zomers voor de dag komt, dat de schoenen niet te warm zijn én dat je de keuze hebt uit allerlei modellen.

De schoenen voor heren zijn er als instappers en bijvoorbeeld met een hak. En zoek je naar een luxe uitstraling in (slangen)leer of juist naar meer casual suède en nubuck? Je hebt de keuze uit allerlei materialen. Dat maakt de herenschoenen een populaire keuze voor de zomermaanden. De schoenen zijn altijd lekker laag, dus draag ze zonder sokken. Of gebruik kleine sokjes die onzichtbaar blijven. 

2. Luxe slippers

Misschien voel jij je normaal gesproken niet zo prettig op een paar slippers. Toch kies je met bijvoorbeeld Birkenstock en een aantal andere merken voor een geweldige mix.

De slippers en sandalen bieden in een aantal gevallen net zoveel comfort en ondersteuning als andere herenschoenen. Tegelijkertijd kies je voor een heel luchtig paar schoenen, waarop je zelfs op de warmste dagen heel prettig kunt blijven lopen.

3. Sneakers in zomerse kleuren

Ga je liever voor een paar sneakers tijdens de zomermaanden? Kies dan herenschoenen in mooie felle kleuren. Color blocking is helemaal trendy, dus daarmee maak je sowieso een goede keuze. De schoenen trekken de aandacht, combineren mooi en hebben een fijne sportieve look. Het zijn allemaal elementen die in de zomer goed tot hun recht komen, voor een fijn paar herenschoenen waar je heel blij van wordt. 

4. Lage veterschoenen

Als je de herenschoenen voor de zomer liever iets meer gekleed draagt maak je met de lage veterschoenen een goede keuze. Je kunt ze prima aan naar je werk, net als naar andere gelegenheden. De schoenen vallen wat minder op, en zijn daardoor goed geschikt voor allerlei verschillende outfits. Kies voor een paar ronde veters, waarmee je zorgt voor een meer sportieve look dan met platte veters.

5. Espadrilles op het strand

En ga je het strand op of zoek je naar de meest zomerse herenschoenen die er beschikbaar zijn? Ga dan voor een paar espadrilles of mocassins. Ze zijn lekker zomers, ze nodigen met het materiaal als het ware uit om lekker het strand op te lopen. Je kunt er niet op solliciteren, maar in de zomermaanden zijn het heerlijke schoenen voor heren.

Herenschoenen voor in de zomer kopen

Wil je herenschoenen voor in de zomer kopen? Wij helpen je graag de inspiratie op te doen die je zoekt. Daarvoor werken we samen met meer dan 100 webwinkels. We tonen je de nieuwe collecties en de klassieke modellen. Bekijk en vergelijk ze online, om op je gemak jouw keuze te maken en de schoenen te bestellen.