Hippe boots voor dames: deze trends wil jij niet missen

Hippe boots voor dames: deze trends wil jij niet missen

Door Patrick

Een paar hippe boots voor dames: dat is dé trend van dit moment. Dus begint het seizoen voor de hoge schoenen? Of wil jij ze alvast op tijd bestellen? Wij helpen je ideeën en inspiratie op te doen binnen wat er allemaal beschikbaar is. Zo kies je de laarzen of laarsjes lekker hip, en weet je zeker dat jouw outfit er enorm van opknapt. Wij laten je zien welke trends we de afgelopen tijd allemaal zijn tegengekomen. En die we dus graag met je delen. 

Hippe schoenen voor dames

De laarzen en boots vormen hippe schoenen voor dames. Dat komt door hun hoge design, waarop veel ruimte is voor kleuren, materialen en accessoires of extra’s. En ga je voor een meer minimalistisch paar laarzen? Ook dat is een heel mooie keuze, zodat je er verschillende kanten mee op kunt. Wij weten wat er speelt, omdat we de trends de afgelopen tijd voor je in de gaten hebben gehouden. Dus ben je benieuwd naar wat er op dit moment hip is binnen de boots voor dames? Wij tonen je vijf van de trends waar je de komende tijd niet omheen kan. Die wij namelijk al meerdere keren terug hebben zien komen, dus waarvan we je graag op de hoogte brengen.  

5 trends om in de gaten te houden

Ben je benieuwd naar de trends en de hippe boots voor dames? Draag ze tot over de knie, ga voor een meer geklede variant of draag de enkellaarsjes van dit moment voor de zomer of de winter. 

1. Tot over de knie

De meest opvallende hippe boots van dit moment zijn de over-the-knee laarzen voor dames. Het zijn boots tot over de knie, dus lekker hoog om daarmee veel indruk te maken. De schoenen vallen enorm op onder de rest van je outfit.

Uiteraard zijn de boots voor dames er in allerlei materialen. Bekijk suède en nubuck voor een meer geklede look. Of ga voor leer of zelfs lakleer als je daarmee een nog duidelijker statement wilt maken. Wat dat betreft bepaal je zelf in hoeverre je opvalt met de laarzen of boots die je tot over de knie draagt.

2. Chelsea boots voor dames

Val je met de laarsjes of de boots liever niet te veel op? Een paar Chelsea boots voor dames is dan een heel hippe en goede keuze. De schoenen laten zich makkelijk combineren, bijvoorbeeld in zwart of in bruin. Tegelijkertijd is het een mooie geklede keuze, die je dus combineert met een outfit voor werk of een meer casual look. En draag je er hippe sokken in of een leuke broek op? Dan wordt het ineens een heel leuke en trendy outfit.

3. Enkellaarsjes

De enkellaarsjes zijn nooit weggeweest en vormen nog altijd een hippe keuze, zowel in de zomer als in de winter. In de zomer zijn ze gedeeltelijk open en zijn ze gemaakt van lekker luchtige materialen. In de winter zie je vooral dikkere materialen, die lekker veel comfort en warmte bieden. 

4. Cowboy-laarzen voor ieder seizoen

Ook cowboy-laarzen kun je in principe ieder seizoen dragen. Dus ben je op zoek naar een paar boots dat je ook aan kunt als het geen winter is? Dan is dit een uitstekende keuze. Zo draag je de laarzen op verschillende momenten, om daarmee op een mooie en stralende manier voor de dag te komen. 

5. Gladiatorlaarsjes (of -sandalen)

Ten slotte is het de moeite waard om de gladiator-laarsjes of (-sandalen) te ontdekken. Het is een van de nieuwe trends, zoals er ook hippe laarzen en boots voor heren beschikbaar zijn. Wij brengen je ervan op de hoogte, zodat jij een mooie keuze maakt. 

Hippe boots voor dames

Zoek je een paar hippe boots voor dames? Je bestelt ze eenvoudig online. Wij combineren het aanbod van meer dan 100 webwinkels. Daardoor weten we wat er speelt. Ontdek online de verschillende nieuwe collecties, net als de tijdloze klassiekers binnen de boots die niet bij jou in de kast mogen ontbreken.