Hippe boots voor heren: deze trends wil je niet missen

Hippe boots voor heren: deze trends wil je niet missen

Door Patrick

Een paar hippe boots in de kasten voor heren is een uitstekend idee. Het zijn de ideale schoenen tijdens het najaar en in de winter. En ze komen ook in het voorjaar en soms zelfs in de zomer goed van pas. In Nederland kun je eigenlijk niet zonder. En goed nieuws, want ook voor mannen zijn er allerlei populaire stijlen beschikbaar. Wij zetten de hippe boots voor heren op een rij, waar je online eenvoudig een keuze uit maakt. 

Hippe laarzen voor heren

Een hip paar laarzen voor heren is een geweldige keuze. Dat is lekker warm én het oogt stoer. Dus ben je voor het najaar, de winter of het voorjaar op zoek naar een paar boots? Als je om je heen kijkt zal je zien dat steeds meer mannen hier gebruik van maken. Wat dat betreft is het een geweldige keuze, waar je als echte man eigenlijk niet meer zonder kunt. Wij tonen je de verschillende hippe modellen, in de verschillende materialen. Ze zijn er zowel strak en stoer, robuust en bijvoorbeeld heel luxe. Met de diverse stijlen zorg je er bij de rest van jouw outfit voor dat je een mooie keuze maakt.  

5 trends op in de gaten te houden

We hebben de afgelopen tijd goed gekeken naar de hippe boots voor heren. Op basis daarvan hebben we vijf trends voor je verzameld. Daarmee weet je de komende seizoenen zeker dat je een goede keuze maakt. 

1. Chelsea boots: stijlvol voor heren

Een paar Chelsea boots is eigenlijk altijd een goede keuze. Dat geldt voor dames en dat geldt voor heren. Sterker nog, sommige van de laarzen zijn helemaal unisex. Je kunt ze prima allebei dragen, ook al hebben jullie misschien een verschillende maat.

De boots ogen aan de ene kant gekleed, terwijl ze toch goed geschikt zijn voor in het meer ruige terrein. Wat dat betreft kom je goed beslagen ten ijs, op schoenen die je in verschillende omstandigheden kunt dragen. Ontdek de verschillende collecties van de diverse populaire merken. 

2. Stoere veter boots en worker boots

Zoek je het stoerder als het gaat om de hippe boots voor heren? Bekijk dan de veter boots die er beschikbaar zijn. Ze hebben vaak extra dikke veters en staan bekend om de ruige materialen die lekker rafelig zijn. Dat geldt ook voor de accessoires en extra items, die ervoor zorgen dat je met deze boots de aandacht trekt.

En wil je nog een stap verder gaan als het gaat om stoer? Bekijk dan de worker boots die beschikbaar zijn. Die staan helemaal bekend om hun super-stoere stijl. Op die manier kies je voor het meest mannelijke dat er beschikbaar is, voor laarzen die je geweldig combineert met de rest van jouw outfit. 

3. Hoge laarzen voor mannen

De hoge laarzen voor mannen zorgen voor een duidelijk statement. Je ziet ze steeds meer voor heren, dus dit is een trend die je eigenlijk niet wilt missen. Het zijn de hippe boots, die beschikbaar zijn in zowel zwart, bruin als bijvoorbeeld grijs. Combineert ze met de rest van jouw outfit, voor een unieke verschijning waarmee je zorgt voor een unieke look. 

4. Extra warme winterlaarzen

Wordt het winter en wil jij voorkomen dat je koude voeten krijgt? Wij helpen je graag de juiste extra warme winterlaarzen te bestellen. Daarin blijven je voeten lekker warm, dus daar heb je iedere dag plezier van. Het zijn laarzen voor heren met bijvoorbeeld (nep)bont aan de binnenzijde. Dat voelt lekker zacht aan en blijft ook bij (extreme) koude lekker warm. 

5. Luxe in suede en nubuck

Ga je voor een paar hippe boots voor heren in de hoogste kwaliteit en met een luxe uitstraling? Zoek dan bijvoorbeeld naar een paar Chelsea boots in luxe suède of nubuck. Of naar andere modellen, in dezelfde materialen. Dan kies je voor het beste dat er beschikbaar is, dat er geweldig uitziet.

Hippe boots voor heren

Een paar hippe boots voor heren is dé trend van dit moment. En mag eigenlijk niet ontbreken bij jou in de kast. Met de verschillende stijlen die we hierboven noemen maak jij een goede keuze. Wij verzamelen het complete aanbod en alle collecties van meer dan 100 webwinkels waarmee we samenwerken. Zo vind jij altijd de schoenen waar je naar op zoek bent.