Welke voetbalschoenen je moet kopen bij brede voeten?

Welke voetbalschoenen je moet kopen bij brede voeten?

Door Patrick

Voetbalschoenen moeten lekker comfortabel zitten, ook bij brede voeten. Dus wil je nieuwe schoenen kopen en voorkomen dat je voeten knellen? Kies dan de schoenen die speciaal ontwikkeld zijn voor bredere voeten. Ze bieden meer ruimte, waardoor ze een stuk comfortabeler zitten.

We zochten van de verschillende merken voor je uit welke schoenen speciaal geschikt zijn voor brede(re) voeten. Daarin heb je meer ruimte, waardoor de tenen niet zullen knellen. In plaats daarvan passen ze goed om je voeten en ervaar je toch voldoende stabiliteit.

Brede voeten en voetbalschoenen

Dus heb je brede voeten en ben je benieuwd welke voetbalschoenen je moet kopen? Die informatie combineren we voor je in dit artikel. We delen 7 modellen die de moeite van het vergelijken meer dan waard zijn. Zo vind je als het goed is de schoenen die precies bij je (voeten) passen, om de bal de volgende keer geweldig te raken.

De 7 beste voetbalschoenen bij brede voeten

Ben je benieuwd welke voetbalschoenen goed geschikt zijn bij brede voeten? Dit zijn de modellen van Adidas, Nike, Puma en New Balance:

  • Adidas Copa Mundial
  • Nike Phantom Venom Elite FG
  • Nike Tiempo Legend 8 Academy MG
  • Puma Future 5.2 Netfit MG
  • New Balance Furon V6 Pro
  • Puma King
  • Adidas Kaiser 5

Adidas Copa Mundial

De Adidas Copa Mundial is een ware klassieker, die daarom niet mag ontbreken in dit lijstje voetbalschoenen voor brede voeten. De schoenen werden al in 1982 op de markt gebracht, al is het model door de jaren heen natuurlijk verder ontwikkeld. De schoenen zijn er speciaal voor iedereen met brede voeten. Bovendien kom je dankzij de lange tong makkelijk in de schoenen.

Nike Phantom Venom Elite FG

De Nike Phantom Venom Elite FG helpt je meer kracht in je spel te brengen, juist als je brede voeten hebt. Het laag uitgesneden ontwerp helpt je meer kracht te zetten. Ook de ribbels op de wreef dragen daaraan bij. Ze zorgen ervoor dat je de bal kunt laten draaien, inclusief de kracht die daarvoor nodig is.

Nike Tiempo Legend 8 Academy MG

Op de Nike Tiempo Legend 8 Academy MG voetbal je geweldig, juist met jouw brede voeten. Dat komt bijvoorbeeld door het rekbare k-leer. Daarnaast zorgt de gebreide hielkap ervoor dat de schoenen lekker comfortabel zitten. Rondom de toe-box is er opnieuw gebruik gemaakt van k-leer, voor een duurzame afwerking.

Puma Future 5.2 Netfit MG

Als je brede voeten hebt kies je met de Puma Future 5.2 Netfit MG voor uitstekende voetbalschoenen. Er is een speciale techniek toegepast in de veters, om ze goed strak aan te kunnen trekken. Verder kun je rekenen op een zoveel mogelijk naadloze schoen, die daardoor heerlijk voetbalt en je helpt om met veel kracht te schieten.

New Balance Furon V6 Pro

Op de New Balance Furon V6 Pro voetbal je geweldig, bijvoorbeeld omdat je er zo hard op kunt lopen. De schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen met brede voeten. De schoen is snel en voelt dankzij het bovenwerk toch heerlijk zacht en soepel aan, voor een ideale combinatie van eigenschappen.

Puma King

De Puma King is een oude voetbalschoen, die nog altijd een zeer populaire keuze vormt. Niet voor niets gaat de schoen al jaren mee. Het is een schoen voor voetballers met brede voeten. Je hebt voldoende ruimte in de schoenen. Ze zitten eigenlijk heel eenvoudig in elkaar, en bieden je daarom een geweldig balgevoel.

Adidas Kaiser 5

De Adidas Kaiser 5 lijkt een beetje op de Copa Mondial. Het is een schoen voor de brede voet, gemaakt van goedkoper leer. Dat maakt de voetbalschoenen beter betaalbaar. Bovendien kun je ermee spelen op zowel harde, stevige en middelharde velden. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs, afgestemd op jouw brede voeten.

Deze voetbalschoenen moet je kopen bij brede voeten

Zoek je naar voetbalschoenen die je kunt kopen bij brede voeten? Het is een goed idee om uit te gaan van jouw maat en daarna rekening te houden met de brede. Dan weet je zeker dat de schoenen in ieder geval niet zullen knellen. In plaats daarvan bieden ze voldoende breedte, om er comfortabel en vrij in te bewegen. Dat wil zeggen, zo voelt het. Ondertussen sluiten de schoenen goed aan, voor maximale controle over je passen en over de manier waarop je de bal raakt.