Nieuw op Schoenen.nl: sneakers van SNIPES!

Natuurlijk zijn we altijd blij als een nieuwe webshop zich aansluit bij Schoenen.nl. Hoe meer schoenen, hoe meer vreugd. Maar met SNIPES zijn we wel héél erg blij. Deze streetwear-webshop is namelijk een walhalla voor iedereen die van sneakers houdt. En zeg nou eerlijk: hakken, laarsjes, slippers en ballerina’s zijn allemaal hartstikke leuk, maar in iedere schoenenverzameling hoort toch wel minstens één paar toffe sneakers.

SNIPES sneakers

Het SNIPES-sneaker-festijn begon in Essen, Duitsland, in 1998. Fast forward een aantal jaar wordt het interessant: begin 2015 werden de eerste twee winkels in Eindhoven en Utrecht geopend, en kort daarna volgden Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Tilburg. Goed begin, maar niet iedereen woont natuurlijk in of bij de grote stad. En daarom is het juist zo fijn om je SNIPES sneakers gewoon op Schoenen.nl te bestellen!

Sneaker overload

Want ze weten wel van wanten, euh, sneakers, daar bij SNIPES. Merken zoals Nike, adidas, Vans, Converse en Jordan kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Maar het gaat veel verder dan dat: ook minder bekende merken kregen een plaatsje in het assortiment. En leuk dat die zijn! Check bijvoorbeeld even de merken Djinn’s en Criminal Damage. Helemaal volgens de trends, maar net even anders. Extra pluspunt: SNIPES sneakers zijn momenteel hartstikke in de sale, dus voor drie, vier of vijf tientjes shop je al een van deze beauties!

snipes sneakers snipes sneakers snipes sneakers

Van alles wat

Niet alleen voor je everyday shoes kun je bij SNIPES terecht. Ook in basketbalschoenen, hardloopschoenen en skateschoenen is deze webshop gespecialiseerd. Kortom: noem een kleur, merk en maat, en SNIPES heeft de schoen die je zoekt. Bestel je voor meer dan € 60,-, dan is de verzending gratis en voor niets. Passen ze toch niet? Dan stuur je ze binnen veertien dagen gewoon gratis terug. Kijk, daar worden wij nou blij van.

Bekijk alle SNIPES sneakers >>>